terhebat dari ...piouSpdosH..

Sunday, 10 April 2011

Sahabat Blogger Official Fan Page

assalamualaikum wahai readers sekalian...

sebelum nie atq ada cakap yang SAHABAT BLOGGER di duplicate kan.... tapi kali ni.. SAHABAT BLOGGER memang dah ada fan page sendiri... admin dalam sahabat blogger fan page tue still sama dengan admin sahabat blogger group....



perbezan page fake dengan page yang sebenar adalah OFFICIAL.... harap amik perhatian.. sebab sahabat blogger page yang diduplicate tue memang sebijik sejiban sama.. isi dalam pun sama....


yang betul : ada OFFICIAL


yang tipu : TAKDE official
 
harap takde sape yang tertipu lagi.. bukan nak musnah kan page satu lagi tue.. tapi disebabkan die ciplak baekkk punya.. jadi angin sikit la.... isi dalam semua sama.. tue yang tak leh blah tue....


10 pengondam setia:

AdyBudika said...

hadoiiii...nape la depa tu nak ciplak2?? lebih baik bukak fanpage sendiri..gatai nak guna nama org lain lak..marah neh!!

forever love said...

AdyBudika : tue la pasal... sebijik sejiban lak tue.. tue yg sakit hati tue... kita susah payah naikkan SB.. die ciplak sedap2 je..

iLa suHaiLa said...

ala...sje la tu nak duplicate yg org..hehe..nk kasi org fenim

forever love said...

iLa suHaiLa : tuela.. atq pun tak tahu sebelum tue. sape tah bgtaw.. baru atq taw.. terus buat entry pasal duplicate tue

ezaty said...

da xda idea agaknya sampaikan duplicate fanpage sahabat blogger.

forever love said...

ezaty: die tak duplicate fanpage sb.. tp buat fan page sb.. sb official bru je sehari tue...

mynameismy said...

ok. noted!

forever love said...

mynameismy : hehe.. bgs!

sYafIk-wAy said...

ish2 , apa copy2 . tak baek tau . huhu . sahaba blogger ada satu je , kalau nak buat , buat lah rakan blogger lak

forever love said...

sYafIk-wAy : waaa.. jgn marah saya.. saya tak salah.. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...