terhebat dari ...piouSpdosH..

Wednesday, 6 April 2011

followers ke 777 saya dah ada fan page la..

assalamualaikum wahai readers sekalian..

apa kabar hari nie.? mood atq still dalam keadaan yang kurang ok... tapi takpe.. atq try chill ok.. sampai bila mood jadi camni.. tak tahu la.. hehe...

hurm.. dalam keterujaan lagi nie.. hehe... atq orang third like fan page follower atq yang ke 777.. orang 1st yang like mestila tuan punya badan.. orang second syed yang like.. pastu atq.. kalau tak kira tuan punya fan page.. atq jadi orang ke-2.. yeay!..

atq tak komen post die kat SB tue,, just baca je., pastu atq ternampak kat home FB atq.. dan terus like.. jadi orang ke-3.. wee~~

jom pakat ramai2 like fan page follower ke 777 atq nie... 



4 pengondam setia:

My MiRa said...

wah wah wah...meh mira nak g LIKE jugak..atiq bila nak wat??

forever love said...

My MiRa : huhu.. saya tak ramai peminat la.. hehe.. kalo buat pun.. takde sape nk like.. hihi

kakchik@ella said...

wah .. follower atiq dah ramai. best .. best .. tahniah atiq.

forever love said...

kakchik@ella : haish kakchik nie.. mana ada la.. tak ramai pun.. org tak kenal atq pun.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...