terhebat dari ...piouSpdosH..

Wednesday, 20 April 2011

kek lapis serawak punya pasal la nie

assalamualaikum wahai reader sekalian..

semalam atq pi shah alam.. takde dalam perancangan.. buat kepurusan pun lepas baca quran.. hihi... alasan pi shah alam.. nak amik kek serawak kat ina.. wee~ akhirnya...

atq plan nk pi kejap je.. dalam kul 930 malam camtu nak gerak balik.. sebab atq drive sorang-sorang.. jalan gelap lak tue kalau lewat-lewat.. haha.. sebenarnya dah kene perli... nak tahu kene perli pe?? kat sini


tapi kul 10 gak gerak balik.. tue pun tak puas jumpa diowg.. yela.. baru nak beramah mesra dengan along, KSP, taufiq helios, ain, ngn ina pelangi takyah da.. tiap-tiap minggu jumpa.. lupa pulak pencetus meet nie.. abg ady budika


pastu masa atq dah nak balik.. syafiq rosli, ahmad jer & aqu api baru muncul... stress je ngn diowg nie... lambat sangat.. pastu sorang lagi nie.. pioush dosh aka daus... nie dah la atq tak pernah jumpe lagi.. die pun lagi lambat... stress.. haha...


pape pun.. thnx to kak sunah sebab bag atq kek tue.. dah secara tak langsung.. atq boleh jumpa diowg... tapi kuciwa lagi sebab tak dapat jumpa jannah, dengan kak faten.. masing-masing dah balik kampung halaman untuk study week...





psstt : kak sunah... kek akak dah abis... anak buah atq suke rupanya.. kalau atq tahu. atq tempah lebih sikit.. nanti balik sarawak.. bgtaw atq ye...


*pakai track suit je pi jumpe diowg.. haha.. selekeh

18 pengondam setia:

cik pieja hut said...

sedapnye atq makan kek lapis tuh..nak lah sikit

forever love said...

cik pieja hut: atq tak sempat makan pun.. anak buah dah abs kan. hihi

Along Usop said...

oren itu penting!.. =)

ain revival said...

harap dpt jmpa korang lagi...:)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

aaaaa..tak ajak..mencik!! =(

forever love said...

Along Usop: mesti..

forever love said...

ain revival: insyaAllah

forever love said...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid : mama kat sini ke.?

Sunah Mohammad said...

hahaha~ errr...

nadira shahid said...

wah,best nye.. dapat kek + hangout lagi.. ni jeles nih ;p

forever love said...

Sunah Mohammad: haha.. boleh ke tak.??

forever love said...

nadira shahid : hehe.. next time kita jumpe ok

fRaMe+LenSeS said...

sonoknya depa..wahhh.. ;)

forever love said...

fRaMe+LenSeS : memang sonok pun.. hihi

piouspdosh said...

sangat malu semalam..haha

Faten Rosli said...

waa.. bestnya dia lepak2 ngn blogger.. jeles xpat jumpe korang..huhu

forever love said...

piouspdosh: lepas nie.. saya nk sure kn awk datang awl.. sebab nty boleh jumpa.. ahhaha

forever love said...

Faten Rosli : akak balik melaka awl sangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...