terhebat dari ...piouSpdosH..

Monday, 4 April 2011

peduli apa.. nak cerita gak pasal ABPH 2010

assalamualaikum wahai reader sekalian..



hurmm.. baru abis abp.. kompem ramai yang update kan pasal abp nie.. hehe.. atq malas dah nak update sape pemenang.. sape pengalah.. ramai yang akan update...

tapi apa yang atq nak bagitahu.. atq antara pengulas abp kat group sahabat blogger.. apa yang atq rasa best.. atq update... memang laju.. ramai gak tak terkejar dengan post yang atq buat tue.. haha... tapi ada gak yang berterima kasih sebab ada yang tak berkesempatan nak tengok..

sepanjang 3 jam abp berlangsung... atq paling suka part SAM cakap jujur... ayat die "terima kasih dato' siti sebab tarik diri dalam event nie..".. lebih kurang camtue la.. satu lagi sikap die yang atq suke... die memang lebih mengutamakan mummy die... dapat tahu je.. terus bekerja kat mummy die.. siap bawak naik atas pentas.. siap bagi ucapan lagi.. SAM memang terbaik!!...


abp malam nie memang terbaik dri sebelum nie.. tapi atq tak suka background pentas die.. tak lawa.. cara penyampaian pencalonan die best.. ada kelainan.. hehe.. baru la sesuai dengan berita harian.. hehe... pengacara memang best.. gandingan yang bagus.. tapi zizan macam tak dapat sesuaikan diri dengan kak engku & sharifah syahirah...pengacara abp kali nie memang bagus.. termasuk dalam pencalonan lagi.. dah jadi antara yang terbaik... 


ah la.. malas nak ulas panjang-panjang... atq agak meroyan malam tadi sebab atq sorang kat rumah... tak de sape nak teman atq bersorak.. hehe...nway.. TAHNIAH kepada semua pemenang dan yang tercalon dalam abp tue..

6 pengondam setia:

Ujang9897 said...

kenapa aku tak menang ek

forever love said...

Ujang9897 : tue la pasal.. kalau ko menang.. memang aku bersorak abis la.. haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah juga sis ucapkan kpd mereka

forever love said...

Lydia Miza(Aidyl Azim) : sama-sama...ehh atq lak yang tolong jawab. hihihi

tintaabstrak said...

suka bebenor masa si Usop tu keluor, lemah longlai tangan si Usop tu, hahah, nice post by the way, :D

forever love said...

tintaabstrak : huhu.. tahu takpe. memamg best event malam tadi.. memang ada kelainan.. hihi...

thnx ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...