terhebat dari ...piouSpdosH..

Tuesday, 5 April 2011

ATIQ LESBIAN KE.??????

assalamualaikum wahai reader sekalian.

sowi terupdate lagi... sebab tiba-tiba terpanggil untuk bukak cik nuff saya.. nie bukan cter pasal earning or visitor atq.. atq tak kisah pasal tue.. tapi atq suke tengok apa yang orang cari dalam blog picisian atq nie.. almaklumlah.. blog tak hebat...

tengah godek-godek cik nuff... tiba-tiba atq terjumpa keyword nie... kenapakah????


.....
.....


.....


.....


dok nampak?? klik lor untuk besaq


paham dok??

kenapa perlu ada orang cari ayat tue.??? grrrrr....

atq NORMAL la... huhuhu... atq TAK LESBIAN ye.. kenapa????

ok2.. think positive... die mention orang lain tue... yela.. atiq tue kn lebih sinonim dengan laki... sebab tue pernah buat entry nie -LINK-

16 pengondam setia:

SyedGraphiX said...

hahaha.adoiii.. org laen tu atiqq

forever love said...

SyedGraphiX : huhu yela kot.. i hope so.. think positive je... hehe

~iera kan~ said...

atiq x les pun...sdih sbb duit tak special :(

forever love said...

~iera kan~ : huhu.. tak.. atq memang tak les.. atq normal.. huhuhu..

takpe.. tiap2 ari kuar la duit.. mana taw boleh dapat ke.. hihihi

Dayana AZ said...

hayo :P haha, apesaal jd cmnih.. ish3, die search org len la tu, tp lawak la pi search keyword tu

forever love said...

Dayana AZ : haha.. dah search da.. ada lagu.. ada nama .. ada pe tah lagi.. pelik.. blog atq tak kuar pun

nelly said...

sabar je la ~

forever love said...

nelly : huhu.. tue la pasal.. sabo jela.. haha..

think positive je..

Amira Anorah said...

maybe atiq tu untuk lelaki..hehe..
kdia cari kesesuaian nama dia dan pasangan dia tu..hehehe
positive positive..:P

akmal said...

hehe..mula2 ingt atiq ni laki sbb adik atiq sy pun laki. hehe

salam kenal

forever love said...

Amira Anorah: huhu.. yela kot.. tapi pelik la.. atq dah cari da kat google.. takde pun kuar url blog atq

forever love said...

akmal : huhu. banyak dah pikir camtue.. tapi atq pompuan sejati taw.. tulen lagi.. hihi

salam kenal jugak..

hafiz hafizol said...

huhuhuhu.. jahat betol nuff nang 2 kan?? lempg baru tawu.. huhuhuk... atiq len 2.. bukan atiq salleh 2.. think +ve.. Lalalala

forever love said...

hafiz hafizol: tuela.. sepak laju2 kang... huhu.. i hope so.. hahha.. think positive je skrg nie..

Qaseh dalia adelia said...

hehe love tu boleh kira syg jugak ngeh2 .. searching ni mcm2 kuar

forever love said...

Qaseh dalia adelia : huhu.. dah try searching da.. hehe.. takde lak kuar blog atq.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...