terhebat dari ...piouSpdosH..

Saturday, 2 April 2011

LELAKI susah nak paham PEREMPUAN ke.??

assalamualaikum wahai reader sekalian..


hurm.. hangat.. hangat sekarang nie.. bukan atq lah.. tapi keadaan di sahabat blogger... ada seorang bloggist tue menimbulkan isu sensitip.. haha..

lelaki susah paham perempuan?? hurm.. tak semua begitu sebenarnya.. ada je yang paham perasaan perempuan.. tapi biasa lah.. ego.. die amik endah tak endah jela perasaan perempuan nie.. tapi dalam pikiran die.. sentiasa berpikir... apa salah die.. kenapa jadi begini.. itu lah.. ini lah...

atq tak sokong laki.. dan atq tak sokong perempuan.. masing-masing ada kelemahan.. sebab tue Allah ciptakan kita nie berpasangan.. untuk saling melengkapi.. perempuan pun satu.. kalau lelaki tanya kenapa camnie.. kenapa camtu.. perempuan nie lebih suka pendam apa die rasa... pastu laki malas la nak amik tahu da...

laki nie jenis sekali tanya.. taknak jawab sudah.. haha.. ehh betul ke.?? hurm.. tanya budak laki sendiri la erk.. atq pun kurang pengalaman dalam perkara-perkara sebegini..lepas nie.. perempuan kalau ada tak puas hati dengan budak laki.. cakap je depan-depan.. diowg memang takkan amik peduli.. tapi diowg akan pikir apa yang korang cakap tue.. insyaAllah... hehe..

hurm.. nak tahu lebih lanjut pasal nie.. cuba klik sini.. boleh ke tak dapat tahu.. SINI 


20 pengondam setia:

taufiq helios said...

xsemua cmtuh..ada yg ok je :)

forever love said...

taufiq helios: huhu.. yup.. ada yang ok.. biasa la. pendapat masing2 kan?

iz said...

memang patut ada yang tidak difahami..hehe..sedikit misteri tentang pasangan boleh menambahkan rasa sayang tu..cewahhh..hehe..

Ifti Larina said...

haha act mmg tak semua mcm tu. tp base pd pengalaman org lah kan, laki mmg susah sikit nk fhm pmpuan. trutama dlm bab cinta2 nie. kita kne straight terus dgn dia kalau tak mmg haram dia nk fhm

awatiffaziz said...

almost said mcm tu...

kalau laki tu xphm prmpuan o sbaliknya..and da xleyh memahami sesama sndri..better jgn teruskan..pastu nanti mula menyalahkan antara sesama pasangan korang..

awatiffaziz said...
This comment has been removed by the author.
forever love said...

iz: huhu. betul2.. baru macam ada benda yang kita tak kenal die lagi.. kalo camtue.. rasa nak kenal.. rasa nak kenal lagi kan.?

Sunah Mohammad said...

Allah jadikan kita semua berbeza...:)

forever love said...

Ifti Larina: yup.. straight je. sebab diowg jenis malas nak serabut fikiran diowg tue..

forever love said...

awatiffaziz: betul.. lama-lama lain jadinya..

forever love said...

Sunah Mohammad: yup.. untuk memeriahkan dan mewarnai kehidupan didunia nie tanpa berpaling padaNYa

Ana Farhana said...

lelaki ppuan.. dua2 ade kelemahan... huhuhu.

forever love said...

Ana Farhana: yup..sebab tue dipasangkan untuk menjadi sempurna...

FarhanZukri said...

salam..haha..kak atiq, isu ni penah jadi perdebatan hangat antara budak kelas & lect (perempuan) yg tolong selesaikan..hehe..*ikut kajian psikologi..lecturer tu ckp (yg dipersetujui 1 kelas sbb kebenarannya)..

bukan lelaki ni susah nak faham perempuan..tp, perempuan bila dah keluarkan 1 isu, dia akan kaitkan dengan isu2 lain yg menyebabkan perbincangan tu meleret2 (yg sememangnye membawa ketidakselesaan)..beza dengan lelaki, bila dah timbul 1 isu tu, golongan lelaki akan fokus untuk isu tersebut sahaja smpai selesai tanpa melibatkan unsur2 lain..huhu..

Manja (let it be my sweet name) said...

ada ynag paham, tapi x la tinggi sangat kefahaman die tu

Qaseh dalia adelia said...

tak susah tapi saje2 wat tak paham hehe

forever love said...

FarhanZukri: huhuhu.. biasa la tue.. perempuan akan cari isu yang berkaitan. haha

forever love said...

FarhanZukri: huhuhu.. biasa la tue.. perempuan akan cari isu yang berkaitan. haha

forever love said...

Manja (let it be my sweet name): hehe.. betul.. ada je yg paham..

forever love said...

Qaseh dalia adelia: kyle cmtue ke kak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...