terhebat dari ...piouSpdosH..

Saturday, 9 April 2011

perlu ke TAJUK 18sx ???

assalamualaikum wahai readers sekalian..

hurm.. atq still dalam mood bekerja.. tapi dah kat umah la.. tadi kat opice.. huhu... takpe la..atleast macam berehat sikit kalau kat rumah nie.. tapi sayangnya.. takde makanan... lapa...

sejak dua menjak nie... atq tengok.. banyaknya lah cter berkaitan 18sx nie.. pelik la.. makin maju teknologi.. makin banyak cerita berkenaan 18sx nie.. isk.. isk.. isk..

atq pelik.. perlu ke tajuk sebegitu nak tarik pembaca..?? bagi pandangan peribadi atq la kan.. manusia zaman sekarang nie.. apa-apa yang berkaitan dengan 18sx.. laju aje.. lagi-lagi kalau ditambah dengan gambar yang sesuai... kenapa erk.??

bagi atq la kan.. tak payah tajuk camtu pun readers akan baca.. even takde yang komen.. tapi insyaAllah ada yang baca... cayalah.. silent readers kan ramai.. dan atq tak pernah tertarik dengan entry yang tajuknya camtue.. even cerita pasal lain... yang tak berkaitan dengan tajuk


lepas nie. rasanya tak perlu kot letak tajuk sebegitu.. tak elok.. lagi macam menggalakkan orang ramai menjurus ke arah begitu.. so.. pikir-pikirkan lah ye..


maaf jika ada yang terasa dengan entry atq nie.. sebab atq tak suke perkara sebegitu atau pun saje buat tajuk camtu... atq cakap apa yang atq rasa.. takde ke mengena dengan orang lain ye..

12 pengondam setia:

fRaMe+LenSeS said...

tajuk tu tarikan la kamu.. hehe.. ;) nadh tatau. nadh ta penah wat.. hehe

forever love said...

fRaMe+LenSeS: yup.. memang.. tapi takkan takleh pikir tajuk lain.... nie bagi pandangan atq jela

Qaseh dalia adelia said...

hehe .. tak tahu lah dear ..tapi trafiq banyak kot dr tajuk2 camtu huhu sis tak penah wat ngee malu

ira ateera said...

like this !

forever love said...

Qaseh dalia adelia: yup.. mmg traffic boleh tinggi.. tapi tak rasa malu ke.? atq nk klik pun malu..

forever love said...

ira ateera: thnx ira

b a m b a m ' s said...

ada jugak baca entry mcm tuh.. tajuk+entry 18sx.. mayb for jokes tp sumtimes kena prihatin pasal sensitiviti kot.. :O)

forever love said...

b a m b a m ' s : bagi pandangan atq.. benda camtu takleh dibuat jokes.. yela.. sensitif. kadang2 boleh mengajar orang

eddy said...

bagi aku laa..internet is border less.. terletak kepada user tue sendiri untuk menggunakannya..mcm blog kamu nie...kamu bebas menyuarakan pendapat sb ini account kamu... :)

forever love said...

eddy : yup.. sebab tue saya cakap awal-awal.. nie hanya pandangan saya.. tue je.. memang tak salah pun nak guna title apa.. tue je.. pandangan saya je.. orang lain mungkin berbeza...

myhardday said...

setiap pandangan orang berbeza..tapi mungkin juga pasal trafic..entah lee..ambik yang jernih buang yang keruh =)

forever love said...

myhardday: saya tak kondem sape2.. cuma pendapat saya je.. sape yang terasa saya mintak maaf

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...