terhebat dari ...piouSpdosH..

Thursday, 21 April 2011

entry KHAS untuk kakak ku

assalamualaikum wahai reader sekalian..

nak update juga.. peduli pe.. kalau suka.. baca sampai abis.. kalau tak suke sila tekan 'x' kat atas tue...

atq saje je buat entry untuk die. sebab esok die ada paper last.. untuk final exam.. sem last.. tahun last juga.. semua last la..

satu je nak pesan sebenarnya...

GOOD LUCK.. BUAT ELOK-ELOK.. POINTER TUE JAGA.. NANTI KANG DAPAT SURAT MERAH LAGI... DAN SEMOGA LULUS DENGAN CEMERLANG YE.. NANTI BOLEH GRADE SAMA-SAMA...

hahaha.. pesanan tak boleh blah.. haha.. nak tengok tak akak atq nie.. die la penasihat imej atq.. perunding imej atq....







yg pakai selendang coklat tue akak atq
* haha.. tak pernah2 buat cter pasal die.. haha

6 pengondam setia:

aDisH.sHidA said...

muka sebijik macam atiq erk...good luck utk kakak atiq

forever love said...

aDisH.sHidA: kmi macam photostat.. hahah..

Miss Ran said...

kemba

hehe

jrg sgt nk cte psl famili eh

forever love said...

Miss Ran: hehe.. mana ada 2 tahun beza la.. hihi

a'ah..jarang

myhardday said...

M doakan semoga dia dapat keputusan yang cemerlang..Go GO caiyok!! =)

forever love said...

myhardday: huhu.. amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...