terhebat dari ...piouSpdosH..

Saturday, 9 April 2011

Bangku Kosong: Siapakah Qaseh Delia Adelia?

assalamualaikm wahai readers sekalian..

sebelum atq proceed dengan tajuk entry nie.. ada pengumuman nie... 



pe lagi.. jom join ramai-ramai..... ok dah...

= = = = = = = 



bangku kosong ada buat segmen nie.. pastu ada orang invite join segmen tue.. jom terjah...








ada sape-sape yang tak kenal die nie.. kalau tak kenal.. meh atq sekeh pale tue...


sampai sekarang.. atq tak reti nak sebut nama akak nie.. tak tahu la nape.. mesti terbelit-belit lidah nie.. haha.. atq kenal nama akk nie dari blog abg ben.. die rajin join segmen abg ben.. pastu asyik menang je.. huhu.. tahniah-tahniah..ok dah.. next..


atq suke sangat blog die.. dan merupakan blog yang hari-hari atq terjah.. dah jadi feveret atq da.. pastu atq suke semua entry die.... tapi kalau entry berkenaan segmen.. hehe.. atq tak baca lah.. jujur nie.. 


blog die pink color.. even atq tak suke warna tue.. ahh!! ketepikan.. entry best.. tapi header die dah tak lawa da.. haha.. jujur nie.. dah tegur dah ari tue.. die tunggu hencik kyle buat kan.. sampai berjanggut dah akk nie.. hihi..


satu lagi... die suke amik berat pasal atq.. masa atq sakit ari tue.. die la yang ingatkan atq makan ubat... kalau die tak suruh makan ubat... atq memang tak makan ubat tue kak.. siyes nie... atq dah malas mam ubat... tapi akk nie macam chipsmore.. kejap ada.. kejap hilang.. yela.. orang bekerjaya kan.. bz gak la.. hihi


die ari jumaat je. mesti takde entry baru.. sebab die tak online.. die online siang je.. ada satu hari tue.. die online malam.. tapi guna fon.. time tue die baru lepas kemas umah dan basuh baju tak silap.. haha...


siyes.. atq suke kawan dengan akk nie.. dari entry die.. atq boleh muhasabah diri.. atq boleh share apa yang atq rasa dengan die.. dan ktowg selalu borak kat komen entry taw.. haha... saje je melambakkan komen entry die... dan atq dah anggap die sebagai idola atq dalam blogging nie...


akk.. nak cakap nie.. cepatlah tukar header tue.. tak lawa.. haha... tapi lagi lawa dari before nie.. haha


ok dah.. tue je kot.. ada lagi tak rasanya.. hurmm.. takde...

8 pengondam setia:

nelly said...

terjah !!

forever love said...

nelly: jangan tak terjah...

Qaseh dalia adelia said...

huhu nak nages ... header tu abaikan dulu haha .. along pun buat ke tidok eh header tu haha .. apa2pun tq atiq huhu .. nothing special rasanya .. bila org buat baik dengan kita .. kita pun mesti buat baik dengan orang tu je lah prinsip .. tapi jgn terlalu baik dengan orang kot2 dikcewakan ..apa2pun tq sudi pilih sis..wuwu2 kesat hingus kat baju atiq hehek larikkk

forever love said...

Qaseh dalia adelia: sebab atq lagi kenal sis dari eqbalzack.. hihihi..

cet.. bertuah punya akk... lap hingus kat atq lak.. haha...

lain org lain pandangannya kak...

Sunah Mohammad said...

ahahaha~ gelak baca komen qaseh..lap je ingus kat atiq tuuu..:p

||aLeaSaRa|| said...

yuhuu sggh sini support kwn2 yg join segmen ni....

forever love said...

Sunah Mohammad: haha.. tuela pasal...

grrrr.. akk pun sama .. nk tompang lap hingus gak ke.?

forever love said...

||aLeaSaRa|| : huhu... thnx ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...