terhebat dari ...piouSpdosH..

Wednesday, 6 April 2011

kadangkala aku TERINGIN

assalamualaikum wahai reader sekalian..

hurm... nape erk tajuk camtu.. haha.. takde pape.. saje je nak cerita.. hehe..

tipu lah kalau atq tak jeles tengok kebahagiaan orang lain.. memang tipu.. atq bukan hati batu pun.. hati atq lembut.. secara jujurnya. atq nie jenis cepat nages.. kadang-kadang terlebih penat pun atq boleh nages.. nampak je kuat.. tapi dalam tak sekuat luaran..

semalam ada kabar mengejutkan.. seorang bloggist nie. dah bertunang.. hihihi.. sape.?? biarlah rahsia.. yela. sebab pertunangan kan kene dirahsiakan... jeles?? ada lah sikit... hehe.. tapi nak baut camne.. jodoh die sampai awal.. moga berbahagia hingga ke akhir hayat ye...

pastu, kadang-kadang atq jeles gak dengan pasangan-pasangan yang tengah dilamun cinta.. pergh.. ayat tak boleh blah.. huhu.. tapi takpe.. korang pun.. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat ye..

ungkin disebabkan kenangan dulu.. atq takut nak masuk dalam alam sebegitu.. nanti-nanti lah.. masa tak sesuai lagi nie... cukup sekadar ada keluarga dan sahabat-sahabat yang menjadi peneman buat masa nie...

ada yang tanya atq.. atq bila nak bertunang.. bila nak kawen... haha.. jawapan atq.. senang je.. atq lama lagi.. atq tak puas single lagi.. hehe... jangan risau ye.. bila dah ada majlis-majlis camtu.. atq akan jemput semua.. insyaAllah... kalau nak suruh atq cepat. doakan atq dapat jodoh cepat ye. hehe


thanx to all my friends sebab sanggup menjadi teman hidup sepanjang hidup atq.. tak lupa juga pada ibu, along, angah, alang, ili dan semua ahli keluarga atq.. sayang u ollsss...

6 pengondam setia:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

takpe atiq..take ur time..bcintan?? tak best pun...baek kawen twos.. =)

forever love said...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid : huhu.. yup.. baik kawen terus.. lagi best.. hehe

cik pieja hut said...

kite same tapi tak serupa...
but kawan dengan family is the best!

forever love said...

cik pieja hut : hehe.. memang la.. nama pun lain.. hihihi...

yup.. family n friends is da besh!

Qaseh dalia adelia said...

jangan jeles2 ..sampai masanya nnti kbhgiaan tu dtg ... kita semua ni kan hanya merancang .. single is best tak terikat dengan peraturan cinta hehe... hidup ni singkat ~ teruskan dengan apa yg buatkan atiq sdg bhgia ..

forever love said...

Qaseh dalia adelia : hehe.. thnx kak.. jeles sikit je.. tapi tak kisah pun.. hihihi... betul. tak suke terikat dengan peraturan cinta.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...