terhebat dari ...piouSpdosH..

Thursday, 26 May 2011

Yakult Tak Boleh Minum????

assalamualaikum wahai reader sekalian...


tadi.. atq saje lah ushar-ushar home fb.. dan tiba-tiba atq tertarik dengan satu post nie.. YAKULT TAK BOLEH MINUM?? tapi kenapa ye.??

jom tengok video nie kalau nak tahu kenapa yakult tak boleh minum...

video

huhuhu..so..lepas nie nak minum tak.??? 

*just kidding ok.. jangan marah saya

8 pengondam setia:

HeziqaMushadadLee said...

<---terkena..adeh =.=

forever love said...

HeziqaMushadadLee: huhu.. jangan marah ye.. sekadar gurauan

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ummi tak beli pun kat qatar ni atq..maheii tau.7 botol 29 riyal ke..27 riyal..camtu lah hr tu tgk..hahah..botal paler

forever love said...

Lydia Miza(Aidyl Azim): ummi jangan tengok.. kang terkejut..

blackroses said...

tertipu sehhh

forever love said...

blackroses : huhu.. jangan marah saya

Almari Si Pari-Pari said...

hehe, nakal ye! yakult bagus tau! ada 1 case ni, budak ni dilahirkan ususnya pendek.. yakult lah yg bagi dia survive sampai sekarang.. i lupa nama budak tu, tapi hai tu pergi factory yakult kt sereman, video tu ditayangkan :)

just to share <3

forever love said...

Almari Si Pari-Pari : hikhik.. kita sama2 terkene.. sebab tadi atq pun terkena gak.. haha..

tau.. memang baik pun.. tapi atq pernah minum dalam keadaan tak sejuk... weks!! tak sedap.. macam basi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...