terhebat dari ...piouSpdosH..

Friday, 29 April 2011

teringin hendak berjumpa.. kamu.. kamu.. dan kamu

assalamualaikum wahai reader sekalian..

atq dah banyak kali join gathering.. buat gathering.. jumpa kecil-kecilan.. tapi semua yang atq buat tue.. majoriti nya orang yang sama gak yang datang.. bukan atq tak suke.. suke.. besh!.. tapi atq nak gak jumpa muka-muka baru nie... macam

belah utara


  • amani
  • blogger uum
  • kak adish shida
  • kak aifa
  • blogger pantai timur yang ada dalam SB

belah perak
  • amal meor
  • kak qilah
  • blogger perak yang ada dalam SB

belah pantai timur
  • kak maera
  • ifti larina
  • amira anorah
  • kak qaseh
  • kak pinky momma
  • kak little ain
  • mira husin
  • blogger pahang, kelantan & terengganu yang atq kenal dalam SB

belah negeri sembilan
  • maira queen
  • blogger negeri sembilan budak SB
belah melaka
  • adlia
  • kak leen ismail
belah johor
  • yad'z
  • yana
  • blogger johor yang kat SB tue
belah serawak
  • kak sunah
  • blogger sarawak la.. pe lagi
belah sabah
  • krole zone
  • yang lain tak tahu sape dari sana
belah selangor & KL
  • trexx 
  • ramai yang atq nak jumpa belah selangor dan KL nie.. tapi takde kesempatan je nak jumpa.. hurm
orang jauh
  • semestinya ummi LM
nape atq asyik sebut SB je.. sebab atq lebih rapat dengan blogger yang kat dalam SAHABAT BLOGGER.. group pertama yang atq join.. so atq lebih rapat dengan diowg.. blogger yang bukan dari SB.. jangan terasa ye.. kalau boleh.. atq nak jumpe semua.. 



dengar kata.. dalam bulan 6 nanti.. ada gathering terbesar yang mengumpulkan semua blogger yang ada kat malaysia nie.. kakak atq cakap.. ada mention dalan WHI ke MHI tah.. harap khabar berita nie betul..baru syiok.. blogger berkumpul.. semua group bersatu-padu..



 *jangan terkilan ye sape yang atq tak mention nama tue.. atq tak ingat korang duduk mana.. nak bagi link pun.. tak ingat.. nak cari satu-satu malas.. hihi

16 pengondam setia:

alyana hamdan said...

wahhhh...
sy pon yana jugak sis atiq..
tp yana rasa "yana belah johor"
bukan sy kot..hehe..
=)
woowww..best nye if ada perjumpaan besar2 cm tu..

forever love said...

alyana hamdan: salah negeri nie kot.. haha.. celaru2...

Sunah Mohammad said...

nak jumpa atiq gak! :)

forever love said...

Sunah Mohammad: sama!.. datang la masa ujang kawen...

M a s A z i m a H said...

ambooooiiii ramai nye nak jumpe...

forever love said...

M a s A z i m a H : hihi.. mesti la.. sebab jumpa kat alam maya je.. cam ta best lak

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

betul tu syg..ummi pun teringin nak jmp atq.dan sejak akhir2 ni..ramai tnya ummi.bila blk.uik..pelik gak.mereka kata sgt teringin jmp ummi.hehe..amal pun tnya.katanya nak wat gath masa ummi ada...wahh korang sgt baik.camner korang yg femes ni leh kenal ummi?TERHARU!!!syg korang smua...muahhhhh

forever love said...

Lydia Miza(Aidyl Azim) : amal tanya sebab atq cakap kat die.. buat gath bila ummi balik sini.. sebab tue la..

yela.. diowg taw ummi nak balik.. tue yg masing2 sibuk tanya tue.. bila balik.. hihi

ummi lagi femes.. sebab tue kami nk jumpa.. bukan kami yang femes

Ery Farieha said...

nak jumpa atiq LAGI

huuu lama x jumpa!

hafiz hafizol said...

owh.. HH wakil pantai timur lah nie hahaha.. Malu r nak turun gath haha.. T xda org nak kawan ngan kite..

forever love said...

Ery Farieha: tahu takpe.. nak jumpa kamu.. pi taw kawen ujang erk..

forever love said...

hafiz hafizol: eleh.. dan2 je takde kawan... huhu... dah pi gaht.. baru la tahu ada kawan ke tak

Cik Leen said...

akak pun nak jumpe atiq juge, sayangg ^^
doakan akak tak busy eh..
insya allah aakak juin kalo gath besar besaran tuh kalo akak tak busy.
mishyew!!

forever love said...

Cik Leen : huhu.. amin.. i hope so.. hihi.. hope gathering terbesar tue pun bukan masa atq ada kat malaysia

Qaseh dalia adelia said...

HEHE IM MISTERY GURL NE LEH JUMPE2 HAHA.. NNT KAWEN LAH LEH BEBAS2 JUMPA LAU MASIH DALAM TANGGUNGAN IBU BAPA..''SAYA HIDUP TERKURUNG DLM SANGKAR EMAS'' .. SOMEDAY KITA AKN BERJUMPA

forever love said...

Qaseh dalia adelia: hihi.. kita serupa.. huhu.. takpe.. sangkar yang bagus... yang sentiasa menjaga kita..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...