terhebat dari ...piouSpdosH..

Wednesday, 6 April 2011

mungkin itu salah aku

assalamualaikum wahai readers sekalian...

hurm.. nk buat entry luah perasaan nie.. sape tak suke.. jangan baca ye...

hurm.. atq rasa bersalah sangat nie.. tak tahu camne nak cter.. tapi atq try cter.... nie semua pasal keje atq..

petang nie.. atq dah buat salah.. yela.. installer kata job done.. atq done kn lah.. means.. keje die dah settle.. pastu die call atq.. cakap belum done kan verify to proceed (v2p) die.. atq done kan lah v2p die.. pastu atq done yang part installation & services... pastu tibe-tibe org TM call atq.. cakap kenapa atq done kan installation & services tue.. atq cakap lah yang installer suruh done kan.. atq just ikut cakap diowg je.. sebab atq bukan ada kat site diowg pun.. so kalau diowg kata job dah settle.. atq ingat dah settle la.. hurm...

sekarang nie.. tak tahu nak buat camne da.. atq buntu.. tak sedap hati.. nak nages!!!.. atq penat dengan job nie.. penat sangat...

satu lagi.. order pagi.. ada yang return.. tak boleh nak buat underground.. atq tak usik pun v2p die.. tapi atq kene gak.. dah la atq tak suke die... pastu salah kan atq.. cakap atq buat.. atq tak buat pun... atq dah tak tahu nak buat pe... cepat la masa berlalu.. cepat la 31 mei.. cepatlah.. atq dah tak sanggup...

bukan salah atq rasanya.. tapi sebab dah yang atq jaga system.. so atq akan dipersalah kan... :(

12 pengondam setia:

Noraien said...

sabar yeaa..dugaan ALLAH bg tok atiq..ASSOBRU JAMIEL !^^

Cikya said...

walaupom tak faham v2p tu apo..
face through eh atiq!
ada apo dengan 31 mei ?? dah nak berhenti ker ??

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sabar ye atiq sayang...jgn sedih2.doa byk2.moga segala kesilapan takberlaku lg.sbb nnt atq gak yg kena kan?bila berlaku apa2..baca saja alam nashrah dan hembus pelan2 pd mereka yg marah2 tu...moga mereka leh terima penjelasn atq ok?

sYafIk-wAy said...

sabar je lah , kerja dgn org mmg cmnie

forever love said...

Noraien : memang tengah sabar pun.. sebab tue atq terima je apa yang jadi.. even rasa down sangat..

forever love said...

Cikya : a'ah.. nk benti 31 mei nie.. bukan sebab penat sangat je.. tapi ada sebab lain..

forever love said...

Lydia Miza(Aidyl Azim) : kalau depan atq.. takpe kak.. masalahnya kitowg berkomunikasi dalam fon... tue yg susah

forever love said...

sYafIk-wAy : terima kasih awk..

nur amalina athman said...

sabar je laa akak.

forever love said...

nur amalina athman: sabar sampai dah nages dik..

misz FaTiN said...

kesiannya dia.. jgn down2 sgt ya..
insyaallah,, Allah akn membantu org yg xbersalah.. :)

forever love said...

misz FaTiN : atq down sebab atq penat sangat kak.. sangat2 penat.. minggu nie kene keje lagi ari ahad.. atq dah macam takde semangat nak buat apa da skrg nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...