terhebat dari ...piouSpdosH..

Tuesday, 26 April 2011

“My Life’s Story Blog First Giveaway” & "segmen blog saya dari krole"

assalamualaikum wahai reader sekalian..

hurm.. pertama sekali. atq nak mintak maaf sebab terpaksa meng'combine'kan entry nie.. satu Giveaway & satu lagi segmen.. maaf ye kak my & krole...

“My Life’s Story Blog First Giveaway”

klik nie kalau nak join

1st.. kak my mintak atq kutuk blog die.. die taknak dipuji.. haha.. takdela.. die mintak cerita pasal blog die la.. hurm. blog die.. ok la.. smooth je warna die.. rasanya.. semenjak atq kenal blog kak my nie.. blog die lain.. tapi satu hari tue.. tangan die gatal sangat.. pi tekan classic templete. sekali bruk da blog die.. tapi lepas tue die cuba baiki blog die.. dan tuela ropenya sekarang... dulu pink.. sekarang biru.. kalau tak silap la.. cian kak my masa tue..


header die comey.. lagi gambar yang die tongkat dagu tue.. hihi... buat sendiri kan kak header tue.?? tahniah..
kak my nie.. entry die best.. even kadang-kadang je atq baca.. haha.. jujur nie.. jangan marah ye kak my... tue je kot.. rasanya takde da.. cuma.. bila kita mau ketemu ya.??

= = = = =

"segmen blog saya dari krole"

kalau nak join.. klik gambar.. last jam 6 ptg hari nie

alamak.. macam susah je nak cter pasal blog sendiri.. sebab banyak kelemahan la blog atq nie.. hurm.. takpela.. sedaya upaya atq cuba cerita pasal blog atq ye...


blog atq nie.. atq kadang-kadang je cerita pasal diri atq sendiri.. atq cerita sebab atq rasa malu.. hihi.. tak tahu kenapa.. dan kalau family. rasanya memang tak banyak.. sampai ada yang komen entry atq yang INI. die kata.. jarang cter pasal family.. hihi memang jarang pun...


tapi atq suke cter pasal apa yang atq dengar.. atq lihat dan apa yang atq rasa sendiri... means.. atq simpulkan apa yang terjadi.. atq terjemah dalam entry... dan kebanyakkan entri atq.. asal dari apa yang kawan-kawan share kan kat atq... means.. bila die ada sesuatu nak share la... kalay ada entry skema tue... maknanya.. tue atq amik dari buku or mana-mana bahan bacaan yang atq baca la.. atq suke share apa yang atq dapat dari apa yang atq baca..


dah alang-alang buat 2 segmen nie.. tag terus lah ye... hurm.. sape erk.??? tag elis wani dengan hurmm.. tak tahu nak tag sapa da.. haha.. sorang cukup ye kak my.. hihi

8 pengondam setia:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

good luck atq

forever love said...

Lydia Miza(Aidyl Azim): terima kasih ummi

krole said...

huhuhu thanks sudi join atiq ngeee..krole hargai sgt~

forever love said...

krole : sama-sama krole.. tapi maaf ye.. atq combine 2 ..

mynameismy said...

haha jimat space eh..;D

apepun, itu tak termasuk dlm syarat2 kemasukan. so, dimaafkan..;D

gudluck!!!

eh page dah baru taw.. nanti jengah eh.. jeng jeng jeng!!0_o

forever love said...

mynameismy : hehe.. agak la.. huhu...

wee~ alhamdulillah.. boleh tersenarai la nie.. hihi

owh yeke.. ta saba.. huhu

mynameismy said...

Entry anda sedang diadili..0_o

forever love said...

mynameismy : berdebar2. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...