terhebat dari ...piouSpdosH..

Friday, 22 April 2011

Memori Blogger saya | Ini blogger yang pernah saya jumpa Face 2 face.

assalamualaikum wahai reader sekalian..


emanTheHalia ajak atq buat nie.. macam syiok lak kan.. jom buat ramai-ramai..


@amal : jumpa sehari sebelum pi broga.. 2 hari sebelum gath kat TS.. lepak kedai minum ptg.. saje nak kenal @naim yang kenalkan

@acap: sama gak macam amal.. jumpa pestime pakai baju melayu.. yela.. ari jumaat


@naim: sekepala sebab sepersatuan kat KUIS.. bsmm la.. pe lagi


@broframestone: pestime jumpa kat broga.. best borak dengan die


@hanz: nie bro yang bawak die.. tak suke bergambar.. lawak bodo je kejenya. pastu banje atq makan.. haha


@azrul: bro bawak gak nie masa daki broga sama-sama


@kakrin: broga tempat perkenalan.. hihi.. bro gak yang bawak


@norfanil: broga juga.. bro jugak yg bawak


@faten rosli: pestime jumpa masa atq mandi wetworld shah alam.. dapa lepak malam je.. masa thaipusam


@eliswani: kawan plkn nie.. 


@nana sahri: kawan sekolej, sebilik, sepersatuan, setempat kerja


@kyerull: jumpa kat TS.. pakai baju melayu.. menarik perhatian betul


@cik bulat: budak KUIS.. tapi pestime jumpa kat TS.. gerak sama-sama dari KL sentral


@hasifzul: pakat jumpa die masa konon-kononnya nak main bowling kat PAS.. tapi tak dapek.. jumpe kejap je.. kat TS makin rapat dengan die.. sekarang die sombong.. haha


@KSP: KL sentral tempat pertemuan pertama.. jalan sama-sama ke TS.. masa pes gath


@taufiq jabir: orang kampung atq ni.. tapi jauh sikit.. photographer.. hihi.. kat TS gak jumpe..


@hidayati: kawan CB.. jumpa kat KL sentral.. jalan sama-sama ke TS.. budak KUIS gak


@yuyu zulaikha: jumpa kat TS.. ikut abg ben.. satu kolej. tapi tak pernah perasan pun die kat kolej. haha


@nadiah ayob: jumpa kat TS.. tapi tak sempat borak.. pastu pi bangi.. nad yg bawak pi mam


@ciklalala: makan sama-sama masa kat bangi tue... dengan @faziera..


@faziera: kenal kat gath shah alam.. tapi kenal gitu-gitu je..


@andy: kenal tak rapat.. kene interview oleh 1tube.com dengan @tia


@tia: kenal kat SB.. bro punca segala.. kat TS excited jumpa die


@yaya: kat TS... terus peluk atq.. terkejut gler time tue.. hihi


@akmalhilmi: borak habis-habis masa tengah tunggu budak-budak nie datang kat gath shah alam


@tetopek: kenal kat gath shah alam.. rapat lepas tengok kyerull kat ospital


@ery: kenal kat gath shah alam.. tertarik dengan merah die.. rapat pun masa kat ospital KL


@emanthehalia: sama macam @ery & @tetopek


@taufiqhelios: kat TS tak cam pun.. kat shah alam baru rapat


@eazy: sama macam @taufiqhelious


@cikakin: kenal kat shah alam


@kakhanim: senior sekolah.. baru rapat lepas jumpa kat shah alam


@muniraraksasa: shah alam punca segala


@aqu api: shah alam baru rapat


@syafiqrosli: kenal masa kat TS.. rapat masa kat melaka.. rapat lagi lepas tompang die pi ospital dengan @nisakay


@ahmadjer: orang setaman nie.. haha.. rapat lepas sakat die kat shah alam


@yusufrosli: along nie atq baru je jumpa die masa kat kepci selasa lepas... amik kek lapis kat @amalina & @adybudika


@amalina pelangi: nie tempat atq lepaskan tension.. pi shah alam. ajak die makan


@adybudika: kenal kat TS.. rapat kat SB.. tolong kak @sunah pas kan kek lapis sarawak kat atq


@habibihamid: mama nie atq jumpa masa kat melaka.. tapi time tue kena gitu-gitu je.. bila tah nak jumpa lagi


@zatyfaisol: melaka tempat pertemuan


@adlia: melaka juga.. jumpa erk nanti

@syafikway & @faizalfreidley : kenal camtu2 je.. masa kat shah alam. datang lambat.. tak boleh nak borak lebih

@dan semua-semua lah... tak ingat dah atq jumpa sape lagi.. tapi memang ramai la...


*maaf ye sape yg atq tak mention nama.. dah tak ingat... ramai sangat.. nway.. korang memang best... sayang korang ketat-ketat

*terpaksa kecikkan tulisan.. sebab panjang sangat



8 pengondam setia:

Faizal Fredley said...

kita x pernah jumpa ek????..nanti jumpa la kot satu hari nanti..

elis wanie said...

haaa yang aku punya best ,lain dari yang lain.hahahah

forever love said...

Faizal Fredley: ada.. ada jumpa.. masa kat shah alam... sowi.. baru teringat... dah edit da

forever love said...

elis wanie : haha.. memang la.. lama kot dah jumpa ko

Jemari MonteL said...

JM???? bkn kite penah jumpe gak ker???? erksss...

forever love said...

Jemari MonteL: dalam mimpi ada la jumpa.. wee~

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

sis lagi x penah jumpa pun atiq semua tu huhu..
sy budak baru belaja ;)

nnt kite jumpa ye..

forever love said...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ : hehe.. ok je.. boleh2.. area selangor boleh la.. insyaAllah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...