terhebat dari ...piouSpdosH..

Sunday, 27 February 2011

ADA ORANG CUBA DUPLICATE SAHABAT BLOGGER

assalamualaikum wahai readers sekalian...

panas je hati nie..tp atq be cool..atq tanya semua admin...atq tanya bro framestone, atq tanya amal, atq tanya acap..then diowg cakap diowg xbuat..

dan atq yakin bukan diowg yang buat..kalo diowg yang buat..kompem diowg buat promosi kat GROUP SAHABAT BLOGGER..

atq dapat tahu daripada zack entry...thnx zack..kalo x..semua members group sahabat blogger kene tipu...

ok..atq nak members sahabat blogger jujur... SIAPA YANG CREATE PAGE NIE???? atq x marah..cuma bertanya....LOGO pun dia guna logo yang sama... apa kes nie... 

kalau ye pun nak buat..cuba mintak kebenaran dari pihak admin..x salahkan..just tell us..yang korang nak create page SB kat FB..x salah pun.... tapi sape yang buat nie..TOLONG MENGAKU ok..kami x marah punya..kami bukan jenis cepat melenting..

bukan kami xsuka ada page..tapi itu semua masih dalam perancangan kami lagi...satu-satu nanti akan naikkan sendiri perancangan yang kami buat tue...

so...KEPADA SAIPA-SIAPA YANG BERKENAAN TELAH MEMBUAT PAGE SAHABAT BLOGGER.. SILA INFORM PADA KAMI OKIE..


P/S : HARAP MEMBERS YANG LAIN..JANGAN KLIK "LIKE" DULU SEBELUM KAMI TAHU SIAPA YANG CREATE OK...

INI PAGE..BUKAN GROUP..HOPE JANGAN SESIAPA LIKE BEFORE KAMI TAHU SAPE YANG BUAT


23 pengondam setia:

nazirulhazwan~ said...

power n fenomena sgt SB ni, smpi ade org nak kopi.hehe

mantop2

sYafIk-wAy said...

betul tuh , sokong nazirulhazman ..hehe

forever love said...

nazirulhazwan~: kalo ye pun nk buat..xpe..xkisah pun..tp pliz mintak permission..tue je...

forever love said...

sYafIk-wAy : hehe..sokong menyokong lak die erk..

amalmeor said...

Oh,ada plak macam tu?Sape la punya keje ni?Tak senonoh betul dah buat tp taknak ngaku

forever love said...

amalmeor: tuela pasal..atq terkejut sangat bila zack bgtaw tadi..terus tny bro tny amal..diowg xtaw..

athirah said...

heheheh... jgn marah atiq... :)

Sunah Mohammad said...

fuhhh...macam2..sabar ye atiq~

forever love said...

athirah : atq xmarah la..just nk tahu je...

forever love said...

Sunah Mohammad: tula..macam2..hurm..saba la nie..xmara pun..

Muhd Fadil said...

kopi pes, pastu dia popular. haih, lain org yang buat naik SB, lain org pulak yang nak dapat glamer.
ape la orang tu kan? kan?

forever love said...

Muhd Fadil:tuela pasal..dah la SB nie strt dari awl..aleh2..nama sb dah naik..ada lak yg buat dalam cara lain...

tika said...

harap2 org tu berani la nk mngaku...
sabar ye atq

forever love said...

tika: atq nk die mengaku je..tue je permintaan atq..kami xmarah pun...

atq saba la nie..hehehe

jaa64 said...

xpenah jumpa la pulak page sb ni...group sb ni pun xsampai sebulan masuk,sungguh terasa kemeriahannya :)

Amira Anorah said...

tak jumpe pon page ni atiq...delete dah kot...

forever love said...

jaa64: mmg xpernah sebelum nie..baru je create...

forever love said...

Amira Anorah : xtaw la ari nie..semalam ada lagi..

Perlisnews said...

Sapa sapa boleh buat page n suka ati bubuh nama,cuba perati betul2 apa facebook kata masa korang buat page.adakah SB masuk mana2 kategori yang mewajibkan sipembuat page minta ijin?sekadar info.sb=special branch?

forever love said...

Perlisnews: kami xde PAGE...kami ada group je...kalo create group..xde masuk mana-mana category

Ifti Larina said...

oh laa. haha semalam baru nak cadang kt kak atiq suruh buat fanpage tauu.. sebab lagi senang kalau cecah 10k ke atas tade lah serabut kan, huhu tgk2 mmg dah ade upenye page palsu nie.

forever love said...

Ifti Larina : ada sebab x buat page lagi..bro ada cakap mlm td..

M Fizan said...

singgah follow dri sahabat blogger..feel free to follow me back ya :)

http://nazlifestory.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...