terhebat dari ...piouSpdosH..

Friday, 15 April 2011

BLOG CURI GAMBAR GADIS MELAYU

assalamualaikum wahai reader sekalian


hurm.. atok pm inbox fb atq tadi.. dan atq nak sebarkan juga apa yang disampaikan... sebab atq pun nak membenteras perkara nie...


apa yang atok pesan.. jangan letak gambar yang boleh naikkan ghairah lelaki ye wahai wanita diluar sana.. sebab sekarang nie kita dah tak selamat... ada je cara yang boleh buat diowg terangsang...


sebelum nie... ada page kat fb yang mengumpulkan gambar-gambar perempuan.. sekarang blog... nak tahu lebih lanjut... pergi SINI ye... sebab atok dah terangkan dalam-dalam dan siap ada bukti lagi...


*alamak. asal macam terlalu jujur je ayat kat atas tue..

12 pengondam setia:

azie.iya said...

sakit jiwa betul dengan golongan tuu

forever love said...

azie.iya: tahu takpe.. dah tgk da blog tue.. mmg sakit hati

mahirahnazlim said...

kita BAKO je ! hehe

forever love said...

mahirahnazlim : kalo boleh.. lama da.. haha

yad'z said...

ishh... takottt,,>.<

forever love said...

yad'z : tahu takpe...

bantalbucuk said...

ha...??? thanks for the info atiq..actually..aritu membe de share link blog awek bertudung..ingatkan owner blog tu tak de motif buat blog camtu sebab semuanya gambar awek bertudung..then bila atiq post entry ni baru tau apa motif blog tu..ni link dia..

http://galeri-awek-tudung.blogspot.com/

forever love said...

bantalbucuk: ada lagi.. ingt 3 blog tue je.. huhu.. okie2.. thnx ya...

myhardday said...

ada juga orang suka buat kerja macam tu erk?..apa faedahnya.. =.=

forever love said...

myhardday : tue la pasalnya.. nak tahu pe pekdahnya.. kene tanya tuan creator tue sendiri la

Qaseh dalia adelia said...

huhuk takut :(

forever love said...

Qaseh dalia adelia: tahu takpe... da tak selamat da.. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...