terhebat dari ...piouSpdosH..

Monday, 21 February 2011

kenapa saya seakan-akan lelaki

assalamualaikum wahai readers sekalian

sungguh bosan petang nie..nak layan Sahabat Blogger, malas dah..nak layan Twitter, xde sape nk layan atq nie..so update blog la..lagi best..dapat berceloteh sorang-sorang..

atq nk cerita sikit pasal atq nie..haha..jgn muntah ok..kite rewind balik masa gathering kat shah alam ari tue..sape yang xde..memang xtahu..sape yang ada mungkin tahu, mungkin xperasan. diowg yang datang hari tue asyik usik atq je..xkisah pun..atq suke je..at least tahu yang atq wujud masa tue..diowg asyik usik, "alah atq.laki mana boleh tacing.." atq pun jawab la.. "atq perempuan ok.."


memang atq ngaku, atq nie agak kasar, cara jalan kasar, cara cakap kasar sikit kot, suara macam halilintar..dan atq rasa atq dah macam laki..opsss..rasa ok..bertukar xmungkin dan x akan..


banyak faktor atq jadi camni..


  • dulu, masa ibu mengandungkan atq, abah nak anak laki, sebab 4 orang anak yang atas-atas tue dah perempuan..so kenan la nie..
  • masa kecik dulu asyik pakai macam laki, skirt xpernah pakai pun masa dolu-dolu
  • terikut-ikut akak yang nom 3, die tomboi masa dulu.sekarang dah ladies ok..anak sorang dah pun
  • kawan kat taman perumahan semua laki, yang perempuan xbest, main masak-masak
  • xpernah nak rambut panjang, dan x diajar untuk berambut panjang masa dolu..now? biarlah rahsia
  • dulu tomboi okie
cukupla tu erk atq list kan kenapa atq like boy..malas nk list panjang-panjang..


tapi sekarang atq dalam proses me'ladies'kan diri sendiri nie..dah start pakai baju kebaya, skirt, perbaiki cara jalan, cara cakap..choyy! *kantoi lagi...grrrr


even atq macam laki, tapi masa sekolah menengah dulu, makk aii..anti laki nie..haha..satu perkara lagi, atq cepat nages, haha..agak ke'cewek'kan disitu ok..dalam hati ada taman beb..hahaha..tue perkara benar, atq memang senang sangat nak nages, nak tacing sana, sini..yang tue atq xtipu..


dah..xmoh cter panjang-panjang lagi..sebab nanti lagi banyak yang terkeluar..haha..


dan para readers sekalian, atq perempuan taw..tulen lagi nie..ramai sangat ingat atq nie laki, myb sebab nama kot..hurm..xpela..atq selesa guna nama atiq...

42 pengondam setia:

Ujang9897 said...

aku pulak igtkan kau nyah...hahahaaha

forever love said...

Ujang9897: ujang sengal..grrr

sab said...

huhu. xpe2. perempuan macam laki ni sempoi tau. sab suke..tpi..jgn di ubah penampilan. haram :)

pape pun..wich u gud luck dlm me-ladieskan diri. hehe :)

forever love said...

sab: hehe..atq memang sempoi la..xreti nk makeup2 nie..haha

hehe..thnx ya..doakan atq taw

Ujang9897 said...

abg,,sy nak share gak la..hahahahaha

forever love said...

Ujang9897: ujang nie kan..haish..akk yana je yg dapat jinakkn die

misz jue said...

takpe , kamu tidak berseorangan, aku pun bergitu juge..huhu..
siap panjat pokok , pikat burung n tangkap ayam hutan, lagi teruk kot..hehe..

yg penting naluri masih seorang pompuan ..pape pun gud luck babe!

Qaseh dalia adelia said...

qaseh dulu2 pun mcm laki gak ...haha skang ni je jadi sopan sutung ..tah lah nape ... baru sedar rupenye gurl kot haha

farhana masdo said...

tape tape . aye memahami . :) jadilah diri kita && tak hipokrit :)

pearl jade said...

atiq jgn mrh tau...sye pun ingt atiq lelaki sbb dl x slh atiq amk gmbr dgn KSP ke sape ntah..hehe...sori dear..tp sye cek dl b4 nk tau atiq ni laki ke pmn.xdela pakai terjah je ingt lelaki..hehe

forever love said...

misz jue : panjat pokok tue yela..tp xdela smpai jerat burung semua tue..hehe..dok pekan la katekan..kalo dok kg..myb la kot..hihi

naluri perempuan kuat nie dalam diri..hihi

forever love said...

Qaseh dalia adelia : hehe..sebab pikir dah nk kawen kan.? hihiihih

forever love said...

farhana masdo : yup..cuma nk lebih lembut je..thnx ya

forever love said...

pearl jade: owh..ada..gmbr ngn KSP..hehe..xpe..dah biasa da...

mera zati M.z said...

kui3...same la kite..dulu2 tomboi kot... skg je..tetttt :PP

Ifti Larina said...

takpe kak atiq PEREMPUAN SEJATI oh! haha

forever love said...

mera zati M.z : hehe..sama la..kene la berubahkn..hihi

safwan said...

ok la tu....jgn jd mcm laki yg dr dulu perangai mcm pompuan...skang dh jd pompuan...susah dah nk insaf...hehe
*x mention sapa2...no heart feeling..

My MiRa said...

atiq luaran maybe nmpk kasar...cuba korang merajuk ngn die...die mesti tacink cepat..hehhe atiq sebenarnye hati lembut la sayang

rizwan's sweetheart said...

seakan-akan ok lagi... jgn sampai transform udah lerr...


salam kenal. jom singgah blog fda

HazHand said...

atiq!! huhuhu
tau dh nh..haish..
knape3????hhehehhe

:: Bila N'Lela Tasuki menjadi Miss Cornfius........... said...

hehehe....
sy juga spt kamooo..!!
xpe2 biar nmpk cam laki..
tp ati, jiwa, raga dsb still pompuan.. hehehehe...

avantgarde14 said...

cam menarik jer!!!

dotdotsekian said...

suara kita same! macam laki.. cakap kasar..hehehee
:)

man yusoef said...

dulu perasan nama Atiq Salleh ingt lelaki sbb nama Atiq tu girl tak de pakai kot..kot kot la..hehe

forever love said...

safwan: hehe..setakat nie boleh lagi berubah la..

forever love said...

Ifti Larina: memang la sejati dik oiiii

forever love said...

My MiRa: kan mira kan..lembut kan atq nie..hihi

forever love said...

rizwan's sweetheart: uish..xdela sampai camtu..tahu lagi halal haram nie..hihi

forever love said...

HazHand : tue dah bg jawapan kat atas tue..kan3.?

forever love said...

:: Bila N'Lela Tasuki menjadi Miss Cornfius...........: of cuz la..cepat tacing nie

forever love said...

avantgarde14 : nk tolong saya ubah diri saya ke.?

forever love said...

dotdotsekian: hehe..tp dalam fon org kata lembut taw

forever love said...

man yusoef: hehe..ada la man..tp xbanyak yg pakai..

Ery Farieha said...

ery pun perwatakan kdg2 ganas
tp kdg2 gedik
so jd la blog Gadis Ganas dan Gedik
hahahaha

Miss Anis said...

berubah jdi lembut ckit...hihi

forever love said...

Ery Farieha: hahaha..ganas tue kene sentiasa ada..bru xkene buli..hehe..gedik..kadang2 je kot..haha..choyy!!

forever love said...

Miss Anis: dalam proses perubahan la nie..

bantalbucuk said...

xpe..yang penting niat sekarang dah nak berlatih untuk berubah kan..wish u all d best untuk transfer kan diri..hehe ^_^

forever love said...

bantalbucuk: yup2..betol2..awk je yg sokong atq..hehe..nie yg cayang lebih nie

misz FaTiN said...

lelaki kah?..hahhahahah.. ;p

forever love said...

misz FaTiN : haha..perempuan la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...