terhebat dari ...piouSpdosH..

Sunday, 30 January 2011

sahabat blogger gathering


salam wahai readers sekalian

group sahabat blogger di facebook ingin mengadakan gathering kali pertama..untuk merapatkan hubungan sesama blogger





"Perhimpunan pertama SB. harap semua dapat join. sapa yang confirm boleh anta msg kat no hp yang tertera di flyers atau no phone Naim Noor Alim = 0192080447 untuk memudahkan urusan pengiraan ahli yang join. kalau takde sekurang-kurangnya 10 orang pada 26hb Januari 2011, event ini akan terbatal secara automatik. kehadiran selain dari SB jugak adalah amat di alu-alukan. ajaklah kengkawan korang kalau malu. takde hal admin jugak mungkin akan menjemput wartawan dari Majalah Remaja untuk perjumpaan kita kali ni.kalau dapat la & kalau kawan kitaorang tu free.

Tentatif Program:
10.30 am: kumpul kat bowling
11.30 am: bowling jap reramai.
01.00 pm: makan time.
02.00 pm: Ice Breaking (beborak)

03.30 pm: bersurai

korang jugak tolong lah buat satu entri kat blog korang yang lawa tu utk menghebahkan pasal gathering ni yek. *takde tajaan lagi untuk gathering kali ni. lain kali insyaAllah aku dapatkan tajaan. hehe.
regards
Amal Abdul Rahman
0132950003"


apa-apa pertanyaan sila klik sini ye..

85 pengondam setia:

misz FaTiN said...

nak join.. tapi,, 30hb 2 ada prog lain la.. so,, xpat join.. sori ye SB.. -_-

forever love said...

owh yeke..xpela..next time k...tp atq harap dapat jumpe fatin wee~..hehe

syuwai said...

erk.. cnfrm x dapat j0in..

forever love said...

owh yeke..xpe2..nty kalo ada lagi..join k..

Awangku Johan said...

hurmm bestnya..
tp rugi ar x dpt p.. coz sy kat Sabah ni.. Huhuhu.. nnti mai la buat gathering kat Sabah.. blh jalan2 p Gunung Kinabalu.. tak pun p Pulau Sipadan... hehe..

k_Own said...

nak g tak nak ? nak g tak nak ? aduhhh..

forever love said...

awangku johan: owh yeke..jauh sangat lah nak buat kat sabah..tue kene plan baik2 tue...satu hari nty..insyaAllah

k_Own: jom la...ramai2 lagi best..hehe..jom..jom..jom

Cherrie Pie Sweety said...

wah macam best.. tp bukan geng sahabt blogger boleh join ka heheh :)

forever love said...

ycherrie pie sweeety: g bukan sahabat blogger pun boleh join jugak..xkisah..terbuka untuk semua..

nina syakina said...

nina nk join... itupun kna mnta izin parent dulu!... huhu

nazirulhazwan~ said...

macam nice jeni.hehe boleh p ni

Encik MamaT said...

insyaAllah geng.. tapi malu la geng... takdak orang kenai... :)

forever love said...

nina: mintak dari sekarang..ajak kawan..parents mesti bagi punya la..

naz: jom2..pastu boleh terus otw balik n9

forever love said...

encik mamat: ape..mmg la mula xde orang kenal..dah lama2 baru ada orang kenal kan.? bwk kawan teman pun xpe

Cik Aien said...

alahai, kengkawan kolej xramai blogger. msti depa xmau temankan :p

forever love said...

yg bukan blogger pun xpe..pujuk smpai diowg nk follow la..hehe

Rusa L@RI said...

ad mkn free x?

forever love said...

rusa lari: alamak..xdela...tue kene support sendiri

misz FaTiN said...

ok.. nex time kita jumpe ye.. ^_^

forever love said...

misz fatin: okie..papehal roger je..fb kn ada

misz FaTiN said...

orite atiq.. :)

forever love said...

okie dear

Rebelle said...

wow! gathering lagi dan lagi! tapi malu lah nak join.. (:

forever love said...

rebelle: alah..xyah la malu2..kami pun xkenal sesama sendiri lagi nie..hehe..jom je..

Wanz Mejuez said...

ohh?? perjumpaan pertama kena ajak mmbr2 bayak laptop sorg satu :D

lepak2 starbuck..! wifi on9 free.. tk pon McD :D yaaww ! :D

forever love said...

wanz mejuez: huhuuh..susah camtu..hehe..papehal..contact je nom tepon yg ada tue...hehe

cadangan bernas tue

ALFALORA MOHD MUSTAFA said...

ngeh ngehhh...xpela dpt promote anda...ingat kan awk organizer die..ehek! jmpe sana..insyaAllah

Cik Seri Darling said...

ok kalau takde hal aku join~

;)

forever love said...

cik seri darling: smart lah..hehe..join2..ajk yg lain..

forever love said...

ALFALORA MOHD MUSTAFA: hehe..su org bawahan je..ada lg atas..tp sy salah sorangnya la..hehe..join2..jgn xjoin

Syafiq Rosli said...

huhu..syok je bnyi..hehe tapi sy nak wat gathering gak..tp awal skit la..dalam 15 mayb

forever love said...

syafiq rosli: jom la gabung sama2..lagi ramai..lagi meriah

Kembara Perantau said...

jom jom jom..nak ikut

forever love said...

jom3..dialu-alukan sangat

whitecappuccino said...

salam atiq! camane gathering? best tak??

forever love said...

WC: belum lagi la kak..30/1 nanti lah..xsabar lah akk nie..hehe

sudirman said...

kunjungan balas sebab komen entri saya tadi..em..nak ikut lah gathering nie..emm..utk pengetahuan..saya ada beberapa syarikat n individu2 tertentu yg sanggup sponser bila buat begini..apa2 hal contack

sudirman said...

yg ada kat sini semua..apa kata letakkan link blog korang kat blog man..kalau man da dapat sponser tu nanti man maklumkan utk kita buat apa2 aktiviti..cponser kita cari lah...

forever love said...

sudirman: wah..kalau man join..memang terharu la sy..yela..datang dari jauh tue..hehe...ok2..nty atq letak link kat blog man k..

anamizu said...

wahhh mcm nak p je..
cik ana kene tanye mr driver dulu nih..hihi

forever love said...

anamizu: jom.kedatangan dialu-alukan..yg bukan ahli SB pun boleh join..yg xde blog pun boleh jugak..pujuk smpai dapat k..

Ujang9897 said...

mcm best jer

forever love said...

ujang9897: memang best pun..juom la..ghehhe

Nur Mudrikah said...

bestnye kalo dpat join. sygnya, nak kuar jalan2 pun susah..huhu. papepun, all da best;)

forever love said...

nur mudrikah: jom la join...boleh je...pujuk la parents...

apezs shah said...

salam

hehe 30hb yea? ermmm xdpt kot..;)

apezs follow here.

forever love said...

apezs shah: ala..nape lak xleh pi.?

yuyu aziz said...

happy gathering you all!

enjoy ya :)

yuyu tak boleh join, kat kampung dah hehe

k_Own said...

best best ! hehehe. harap harap boleh lah join kan ? hehe

forever love said...

k_own: huhu..harap2 menjadi kenyataan kan.?

Dim Benihana said...

baru hari ni berkesempatan nak g bw ke blog ni, salam perkenalan..

gathering tu, agak teringin nk join...tp

forever love said...

dim benihana: jom la join....

bidadarihijau said...

wahh..best jer buat gathering dgn blogger2..

forever love said...

bidadarihijau: jom la join....insyaAllah best

bun_nee said...

xleh nak join la.. keje

forever love said...

bun_nee: la..xkan ari ahad pun keje.? mintak la cuti

Huszaini said...

Hai atiq! Macam nak join tapi tak tau dapat ke tidak.. :) InsyaAllah ada rezeki sampai laa saya!

forever love said...

huszaini: join la..bawak kembar pun xpe..hehe...ok..papehal..contact je nom2 kat ats tue ye

Nur Ardilla Najwa said...

sayangnya tak dapat join sbb balik kampung 29hb.... huhuhu....

forever love said...

nur ardilla najwa: la yeke..xpela..nanti next time kami buat lagi k...

iniialahaku said...

xdapat yer nk join wlaupon time square tu tramatlah dekat..namun daku trpaksa pulang ke kampung halamanku...

She's retarded said...

macam best je

aleen aiden said...

mcm nak join tp aktvt die xbrape padat lor.ingat ade tengok wayang beramai2 ke,maen boling sampai lebam ke..heh~

forever love said...

iniialahaku: la yeke..xpe2..next time kami buat lagi..join taw

she's retarded : insyaAllah best...

aleen aiden: join jela..hehe..

kay yea said...

nak juin bole ?:D

forever love said...

key yea: boleh je..dialu-alukan

tenangsudey said...

WAH kalau berkesempatan.. saaya nak join....







Mari tengok Kedudukan Kelajuan Internet Dunia dan Malaysia

forever love said...

tenangsudey: huhu..ok..hope ada kesempatan tue

Fa-zlyn said...

wahhh dah dkt da tp ada hal time tuh..
nak je pg..huhu
uwaaaaa T_T

forever love said...

Fa-zlyn: curi2 la masa tue..

senydream said...

insyaallah nk p tpi xcorfem lgi xderkwan nk temankan,huhu2...

forever love said...

senydream: ajk la sape2..xpun pakat dgn budak SB jumpe kat mne2..

fadbtb said...

nice blog...
salam perkenalan..

forever love said...

fadbtb: thnx ya..salam perkenalan juga

Syafiq Rosli said...

wah..nerves plak ni..haha

forever love said...

syafiq rosli:yg menguruskan nie lagi neves..hihi

ofcuz said...

bilakah ia akan bermulaa!! hahhaah
atiq!! nk lawan bowling!! jom laa!! hahaha ada brani??

forever love said...

of cuz: ala..atq bukan terror pun...hasif..jum..broga....sabtu nie

LiFe KaMi said...

skang ada kat kedah lg,
tak balik kl lg, tak dapat la join..huhu

forever love said...

life kami : la yeke..balik la awal sikit..hehe

forever love said...

life kami : la yeke..balik la awal sikit..hehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

selamat bergathering buat kalian semua yg menyertai:)

forever love said...

FIFIEY LYCHEE MARATION: xjoin ke.?

fadwa said...

waa..
meriah yek sahabat blogger nih..
saya baru join,kira ahli baru la ni..
selamat berkenalan ye:)

Mejuez said...

wow... macam best :D


http://mejuez.blogspot.com/2011/01/sahabat-blogger-kami-si-blogger-dan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...