terhebat dari ...piouSpdosH..

Thursday, 5 May 2011

"Wacana Mesra Blogger Bersama PW"

assalamualaikum wahai reader sekalian..

nie memang dah takde idea nak update pe.. so atq join la wacana dari blog PEMBAWA WACANA nie.. hihi...

die tanya pasal lagu la... hurm... atq dah la kurang minat pasal lagu-lagu nie.. tapi takpe.. atq try erk..



lagu yang atq suke...

1. awan nano (hafiz) : atq pun tak tahu nape atq suke.. hihi.. sebab atq minat hafiz kot.. dan lagu tue,..ada maksud nya tersendiri.. kalau tengok dari video clip die.. dari seorang anak yang nakal.. die jadi seorang yang rajin.. yang baik sebab satu perkara yang menyedihkan terjadi kepada ayah die


2. sedetik lebih (anuar zain) : atq suke anuar zain. so memang takdinafikan lah bila atq suke lagu die kan.. hehe.. lagu die semua membawa maksud yang mendalam.. memang menusuk kalbu la.. best!


3. kernaku sayang kamu (dygta) : lagu nie atq suke.. sebab ada cerita disebalik lagu nie.. ada orang bagi lagu nie kat atq.. kenangan lama.. hihihi


4. sahabat selamanya (padi) : nie lagu tema upin ipin.. atq minat upin ipin.. hihi.. so atq kene la suke lagu die.. ehh perlu ke.?? takdela.. atq suke lagu nie sebab lagu nie khas ditujukan sahabat.. menunjukkan kekuatan sahabat.. 


5. satu ketika (adi mentor) : lagu nie ost cerita gemilang.. alah.. cerita yang kat tv3 tue.. atq tak pernah pun tengok cerita tue.. tak best.. haha.. tapi lagu die best.. setiap kali atq dengar lagu tue.. atq agak bersemangat la.. sebab ada part lagu die tue.. menaikkan semangat atq... atq ada gak buat entry berkaitan lagu tue.. kat SINI

lagu atq tak suke ye.?? hurm.. tah la.. takde rasanya..

*huhu..ye kot lagu-lagu tue yang atq suke

4 pengondam setia:

Eza Ridzwan said...

anak akak suka laaa upin ipin...tp x suka lagu tuhh..dia suka lagu ilusi...siap leh menari lagi...gegege..

gadis bunga said...

ayuz suke lagu love light by CN Blue :)
btw , jemput dtg blog sy yeh .
http://gadisbunga93.blogspot.com/2011/05/masa-depan-bergantung-pada-siapa.html
HEHE

forever love said...

Eza Ridzwan: hihi..lagu yang tue pun atq suke.. lagi2 yg dalam upin ipin the movie tue...

forever love said...

gadis bunga : lagu yg mana erk.. kalo lagu inggeris nie. atq dengar lagu je taw.. tajuk tak tahu pun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...