terhebat dari ...piouSpdosH..

Thursday, 19 May 2011

Menyesal Aku Tengok Senjakala

assalamualaikum wahai reader sekalian..


malam tadi.. atq tengok cerita senjakala.. sebab takde cerita best kat tv... even astro pun.. haha...

nak dekat kul 10 malam baru start tengok cter senjakala nie.. thriller die macam best je.. tapi hampehhh!!!.. tak best langsung...



atq dah la memang ngntuk masa tue... tengok cerita tue.. lagi bertambah mengangtuk... siap tertido atas kerusi lagi.. memang tahap bosan la tue.. atq nie jenis.. tengok cerita hantu.. tengok betul-betul.. tapi kalau dah bosan sangat cerita tue.. macam tue la.. haha...

lagi best cerita Khurafat dan Damping Malam.. hahaha...

Sinopsis Senjakala

"Karlisa, baru saja kematian tunangnya di dalam sebuah kemalangan jalan raya. Sejak itu, Karlisa mendapat mimpi pelik yang memanggil-manggil gadis itu untuk pulang ke kampung ibunya iaitu Kg Senja Lama. Karlisa pernah membesar di kampung tersebut sewaktu kecil, tetapi berpindah ke Kuala Lumpur dan sejak itu tidak pernah pulang semula ke sana."

selebihnya di SINI

selamat atq download je cerita tue.. so takde la menyesal sangat.. hahah..

* next cerita.. penunggu istana & dilarang masuk pulak

14 pengondam setia:

PinKy MoMMa said...

hukhukhuk..kalau dh tido tu kompem buhsan ler tu ;p

tapi sis kalau citer antu walau x seram org kata tetap takut gak ahahahaha

ukhti syikin said...

damping malam tgok dah kot... khufarat ekkk belom lg... cam tk best jer dier org kata..

forever love said...

PinKy MoMMa : haha.. memang bosan sangat2.. 2 3 kali gak la tertido.. bosan tahap gila2 dah tue.. haha

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

haa...bosan ke? atiq download? meh-meh bg kat sis..hahaha~ <--kes mls nak gi wayang

forever love said...

ukhti syikin: khurafat batter dari senjakala nie.. siyes.. haha

forever love said...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid: download je.. kalau tengok kat wayang.. mesti cakap rugi gler tengok..

nak ke.? tapi kan.. nak email tak muat la..

BRO_MONDAY said...

miss atiQ : ai x tengok lagi, so x leh nak kata or komen apa² pasal citer ni...koh koh koh kat ASTRO FIRST dah ada, boleh lah kalo nak subscribe...koh koh koh

forever love said...

BRO_MONDAY: haha.. mahal la nty bayar astro.. hikhikhik.. download sudah.. semua cter kat situ atq ada

BRO_MONDAY said...

miss atiQ : ye x ye jugak kan??? download je free kat kengkawan,,,koh koh koh

forever love said...

BRO_MONDAY: hehehe.. tahu pun.. kalau internet laju.. cepat la downloadnya. kalo ternet lambat.. sehari baru siap.. hihi

bantalbucuk said...

cite ni memang bosan..kita pon tengok kat utube je..nasib baik tak melayang duit cmtu je..hehe

forever love said...

bantalbucuk : kan.. hihi.. sama la.. jimat duit..

mynameismy said...

kahkahkah sape suh tengok..;D

jom tengok nur kasih nak?;)

forever love said...

mynameismy: hahaha... selamat download.. haha..

jom. hujung minggu nanti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...