terhebat dari ...piouSpdosH..

Tuesday, 17 May 2011

Pemenang My Life’s Story Blog First Giveaway

assalamualaikum wahai reader sekalian


STICKY MOOD,ENTRY TERBARU DIBAWAH

kak my wakilkan atq untuk umumkan pemenang GA die... so atq jalan kan amanah die la ye.. sebab kak my dah berangkat he ho minc ho petang semalam... semoga selamat pergi.. selamat pulang ye kak my 

My tade banyak masa, nak umumkan ini sahaja...
Pemenang Bertuah:  

3 Pemenang Utama (Lucky Draw):  

Sila Lapor Diri anda melalui email mythegreat87@yahoo.com dengan menghantar butir-butir berikut:
Nama: Jantina | Alamat | No Tel | URL Blog

Pemenang tidak akan diberitahu di belognya… Jadi anda sebagai pemenang perlu lihat sendiri di sini.. Sekiranya My balik pemenang tidak memberikan respon maka kemenangannya akan dibatalkan dan My akan pilih pemenang lain.

Keputusan di atas adalah muktamad, sebarang surat-menyurat tidak akan dilayan.. harap yang tak dapat jangan berkecil hati. Cuba next time hoke..;)

Berkenaan hadiah-hadiah saguhati yang My sebutkan tu.. depends on kewangan dan space luggage My kat sana nanti ye. Kalau ada rezeki My carikan sesuatu dan balik baru buat lagi 5 lucky draw..;)

Ok My nak gerak ke KLIA dah kejap lagi. Doakan perjalanan My selamat pergi dan pulang ye.. bye y’ols!!

nak tengok senarai peserta klik SINI

*atq hanya membuat apa yang diamanahkan kepada atq.. so jangan marah atq if ada yang tak menang ye

8 pengondam setia:

Pembawa_Wacana said...

Tak menang....huwaaaaa

forever love said...

Pembawa_Wacana : huhu.. atq hanya menjalan kan amanah je. semua keputusan kak my yang buat

waN Mohd Salim said...

x menang .. sedehhhhhhhhhh

forever love said...

waN Mohd Salim: huhu.. saya yg tolong bgtaw nie pun ta menang taw.. hihi

yad'z said...

x menang jugak sebab tak join... huwaaa.. ehehee... ape ke cam pelik jek nama tempat yang sis my pegi tuh.. hehehehe./.ho chi minh ka?

forever love said...

yad'z: haha.. betul la tue.. hihii

Abang Stalker said...

pemegang amanah! :D hebak2..

forever love said...

Abang Stalker : huhuu.. insyaAllah masih lagi mampu memegang amanah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...