terhebat dari ...piouSpdosH..

Thursday, 26 May 2011

Bersama Atiq Salleh: Pandangan Saya Tentang Gambar Ini

assalamualaikum wahai reader sekalian...


atq nak buat segmen lagi nie. tapi dari gambar yang atq tangkap sendiri... masa gathering kat taman layang-layang ahad lepas.. masa tengah hujan lebat....

jom join ramai-ramai...



syarat-syaratnya..

1. tajuk entry : "Bersama Atiq Salleh: Pandangan Saya Tentang Gambar Ini"
2. letak Gambar kat atas nie, jangan lupa link kan ke entry ini
3. bagi pandangan anda tentang gambar/aksi pasangan kapel tersebut.. tapi TIDAK DIBENARKAN mencarut, memaki, mengutuk dan sebagainya..
4. become my follower?? tak kisah la nak follow atau tidak..
5. dah siap.. tinggal kan link kat komen nie tau..
6. tarikh tutup: atq bagi seminggu je la.. cukup erk.??


POST MELEKAT NIE.. NEXT ENTRY ADA KAT BAWAH YE


35 pengondam setia:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

pandangan aku dieorang dh start nk beromen tu :)

forever love said...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine: org suruh buat entry la...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

hahaha~ sis takleh join..kang terngumpat, ngutuk bagai..dan akhir skali teremo pulak...pantang tgk pemandagn camnie..huhu~

forever love said...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid: join jela.. tp jangan kutuk sangat2.. haha

farra said...

http://farra-laiyin5606.blogspot.com/2011/05/bersama-atiq-salleh-pandangan-saya.html?zx=410725b9c1a86332

OK DA..ATIQ BACELAAA

alynn M said...

atiq, join..

http://potpetpotpetcoretcoret.blogspot.com/2011/05/bersama-atiq-salleh-pandangan-saya.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

join..;p


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/05/bersama-atiq-salleh-pandangan-saya.html

schasya said...

da join :
http://schasya-gloomyrama-rama.blogspot.com/2011/05/bersama-atiq-salleh-pandangan-saya.html

bantalbucuk said...

wah..mesti banyak persepsi ni nanti.. :D

forever love said...

bantalbucuk : tuela. jom la join sekali..

sYafIk-wAy said...

http://syafikcoklat.blogspot.com/2011/05/bersama-atiq-salleh-pandangan-saya.html

hah atiq jemput masuk ni .hehehe .

Sunah Mohammad said...

pergh....segmen berani mati eks atiq~ hahaha~ nak tengok orang lain punya pandangan sat..

forever love said...

Sunah Mohammad: hehe... saje nak tengok pandangan orang.. ada lagi gambar nie.. tapi satu-satu la...

Sunah Mohammad said...

sat nak tanya, yang dalam gambar ni bukan yang join gath kan, kan, kan? kang ade gak yang tacing..hehehehe...

forever love said...

Sunah Mohammad: tak2.. nie bukan budak kita.. org lain nie. sape tah atq pun tak kenal

Sunah Mohammad said...

ooo....tapi cam takut gak nak join..takut jadi cam kak habibi hamid tu haaaa....-_-"

forever love said...

Sunah Mohammad: hehe.. tahu.. benda nie memang boleh buat org emo.. hihi..

takpe2.. sape yg makan cili.. die lah terasa pedasnya.. hehe

fazilzura said...

gambo sapo tu ?

forever love said...

fazilzura : tah la.. tak kenal. atq snap je.. hihihi...

bunga said...

kena cari jalan penyelesaian bagi masalah couple yang begini tiada lagi di dalam negara kita yang penting di dalam hamba-NYA

suha said...

alamak!cik suha dah terjoin..ayok!tatau (^_^)

http://suhasimplelife.blogspot.com/2011/05/bersama-atiq-salleh-pandangan-saya.html

PinKy MoMMa said...

adik manja..sis join ye ;)

http://www.pinkymomma.com/2011/05/segmen-berani-mati-ahahabersama-atiq.html

mahirahnazlim said...

weewittt i lebiu la atiq !

http://maheyra2305.blogspot.com/2011/05/bersama-segmen-terjah-atiq-salleh.html

Farhan Zulhusmi said...

nak join nak join..
nanti farhan hantar...:-)

fA!Z said...

tengok dengan mata jangan percaya :)
http://www.masterfaiz.com/?p=810

Faten Rosli said...

da lama tak join segmen..huhu..
xreti nk join da..hehehe.. ;p

forever love said...

Faten Rosli : hehe.. kan.. takpe. try la..

mynameismy said...

er... gambar ape ni? -.-'

forever love said...

mynameismy: HAHA.. TAHLA..

no_answer said...

pandangan aku

aku tak nampak ape yang kau nak aku pandang .

wakakakaa

Nurul Afifah said...

http://afifahaddnan.blogspot.com/2011/05/bersama-atiq-salleh-pandangan-saya.html

eh3..dah siap..bac elok2 taw...sbb..saya pon tak pasti amenda saya merepek..=='

darul_makmur@yahoo.com said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

cik eira said...

done : http://cikeira.blogspot.com/2011/05/bersama-atiq-salleh-pandangan-saya.html

hee :)

POSH76 said...

jalan2

athirah said...

komen trex :: i dont know wat to say... hahahahahhahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...