terhebat dari ...piouSpdosH..

Thursday, 26 May 2011

Saya Nak Jadi Jurulatih Netball Kebangsaan dan Nak Masuk Universiti Semula

assalamualaikum wahai reader sekalian..


banyak lagi rupanya atq tak review blog diowg nie.. huhu.. terpaksa combine entry.. memandangkan kesuntukan masa... nie dari segmen impian saya

impian blogger nie sama macam atq. nak beli kereta suzuki swift warna merah.. tapi atq nak warna oren.. haha.. tapi tue impian lepas.. sebab mahal sangat.. better amik viva je. smart gak kan.. dan impian die nie hebat.. sebab nk memudahkan anak murid belajar bahasa inggeris.. pastu nak didik anak murid dengan sikap bertanggungjawab.. tabik spring kat blogger nie...

jom terjah 


impian blogger sorang lagi nie dah pun tercapai.. tahniah ye.. semoga berjaya di alam universiti

jom terjah...

6 pengondam setia:

bantalbucuk said...

wah..kita pon suka suzuki swift juga..tapi orang kate bila nak jual tak laku sangat..so..boleh idam dalam khayalan je..hehe

forever love said...

bantalbucuk : erk.?? myb sebab sparepart die mahal kot.. hehe..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

menarik impian mereka

MaiRa QuEeN said...

moga tercapai impian mereka...gd luck..

http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-penceloteh-comel.html

sis nak jemput lagi..join bloglist maira...sadis xde yg nak join..hahahaha...nk jemput lagi lah sis...yang join nie terus jadi comel...hehehhee

forever love said...

Lydia Miza(Aidyl Azim) : kan.. hebat kan impian mereka

forever love said...

MaiRa QuEeN: alamak.. baru ingat.. hehe.. ok.. sekarang gak join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...