terhebat dari ...piouSpdosH..

Monday, 16 May 2011

Gathring Hujan di Taman Layang-Layang

assalamualaikum wahai reader sekalian...


tak larat nak update entry dan upload gambar malam tadi... sampai umah dalam jam 930 malam... pastu penin kepala yang amat sangat.. nie pun tak ok lagi.. huhuhu....

semalam... atq join lepak-lepak dengan budak-budak blogger.. dan atq rasa even semalam lah yang paling best.. sebab atq datang sana je.. semua atq tak kenal... yela.. semua muka-muka baru.. so.. memang kene berkenalan la...

sampai je kat sana.. atq terjah semua budak perempuan.. hihi.. tanya nama sorang-sorang.. ada yang atq cam nama FB die.. ada yang atq tak cam... haha.. maaf la ye pada sape yang atq tak cam tue.. dan ada yang atq tanya nama banyak kali.. semalam sebab hujan dan banyak gelak..so cepat la lupa.. hahaha...

ramai gak lah yang datang.. ada la dalam 30 orang lebih kot.. bila SB buat min gathering.. takkan jadi mini.. sama macam shah alam.. mini konon.. dah jadi yang terbesar.. 

jom ushar gelagat-gelagat diowg

masa mendung.. duduk kat padang die

berteduh dari hujan

tak kene hujan disebalik tiang taw.. tue yang semua pakat dok belakang tiang

ice breaking ke dua.. lepas hujan reda

blogger boys

blogger girls

all of us


blogger yang hadir
  • amal espraza
  • ben ashaari
  • urut turun temurun
  • ady budika
  • fahmi mahat
  • fadzli
  • akmal hilmi
  • kyerull el fresco
  • kirin selama perak
  • syafik way
  • mas ahmad safwan
  • muhammad taufiq
  • farhan
  • muez ja
  • ahmad hishamuddin
  • mohdnuur taufiq
  • muhammad aizuddin
  • eazy izzuddin
  • danial
  • justkhai
  • atiq salleh
  • elis wani
  • yuyu lar
  • fiera 
  • nisa kay
  • yana nanako
  • mas ashaari
  • zati
  • ldawati
  • hanim mahali
  • nick iema
  • aina zumi
  • hezieqa yoo
  • ann
  • fatin farhanah
  • zaty faizol
  • aisya
  • tia fazuria
  • laily
ada lagi 3 orang blogger perempuan yang atq tak ingat nama.. 2 orang balik awl.. sorang tue sape erk.?? hihihi.. tak larat nak bagi link masing-masing.. haha.. penat la cari

sape yang duduk tengah tue.. nama die atq tak ingat..
*esok atq cuti.. macam nak pi bukit cerakah pulak.. anyone nk join.. jom... :)

30 pengondam setia:

[k]o{q}i[n] said...

nasib baik nama aku ade...huhu..

the garang said...

laju je mamat atas aku ni komen. hahaha, kau tak kenal aku ke atiq?

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

jadi ke maen layang-layang? hehehe~

Sunah Mohammad said...

nape nama akak takde???

















hahahah! larikkkkkkkkkkkkkk!!

forever love said...

[k]o{q}i[n]: haha.. mesti la ada.. hihi.. ingat la.. huhu

forever love said...

the garang : kenalla.. hihi..kalo tak. takkan ada nama ko kat atas tue.. haha

forever love said...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid: hihi.. main la.. kejap.. huhu

forever love said...

Sunah Mohammad: haha.. kak sunah ada ke semalam.. a'ah la..tue ada nama akk.. hihi

n!cK said...

heeee...rajinnye tulis name penghadir~~ekeke:)

kakchik@ella said...

bestnye ... rugi tak join.

forever love said...

n!cK: hihi.. atq suke tulis sape yg datang..

forever love said...

kakchik@ella : huhu.. tue la.. spe suruh.. haha

fazilzura said...

wah , ado geth ker? besh nyeeee

**YaNa YassiN** said...

Teringin sangat nak join gath cam nie, pdhal smlm bosan giler duk umah,.. tp apakan daya segan nak join sbb xde sape yg kenal,.. hurmm !!!

forever love said...

fazilzura: ada.. kecil-kecilan je.. hihi

forever love said...

**YaNa YassiN**: la.. mula-mula mmg la tak kenal.. dah join sana.. bru la kenal.. hihi

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

rajin la adik atiq ku join :)
bestnye yang..adeh akak jauh nau nak kenal2 ngan korang smua huhu

forever love said...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥: hihi.. dah dekat.. datang la.. huhu

takpe2.. nanti ada jodoh kita jumpe ye

**YaNa YassiN** said...

ok3, lain kali nak join lah. kenal atq dulu lah,.. hihihihi

BRO_MONDAY said...

miss atiQ : wah!!!! best nye!!! ai gagal coz balik kampum wife kat Banting!!! next time nak join!!! koh koh koh

forever love said...

**YaNa YassiN**: boleh..jom esok.. kat bukit cerakah, shah alam

forever love said...

BRO_MONDAY: lor.. takpe2.. next time ok.. hihi

**YaNa YassiN** said...

alamak, sok dah ada plan nak g rakaman rancangan salleh yaacob,.. :(

forever love said...

**YaNa YassiN**: kul bape.?

**YaNa YassiN** said...

pukul 10pg sampai 6ptg,.. rakaman tuk 2episod... kat bukit cherakah kul bape??

forever love said...

**YaNa YassiN**: pagi.. dalam kul 10...

... said...

WA'ALAIKUMMUSSALAM..
OUCH!

>_<

forever love said...

... : terus demam ke.?

sYafIk-wAy said...

LAAAH SY AD GAK RUPENYE , TAK INGT G X SMLM , HOHO

forever love said...

sYafIk-wAy : mesti la ada...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...