terhebat dari ...piouSpdosH..

Saturday, 21 May 2011

Terasa Kekok Apabila Berhenti Kerja

assalamualaikum wahai reader sekalian..

hurm.. maaf sebab lambat update hari nie. tadi ada kenduri cukul jambu anak atq.. ehh.. anak buah atq.. huhu.. tapi atq tak lekat sangat kat umah.. asyik keluar je.. hehe...

dan hari nie merupakan hari pertama atq sebagai penganggur yang diiktiraf... haha.. semalam hari last atq bekerja.. dan hari nie agak terasa lain..

tapi atq still boleh bangun awal macam hari-hari atq bekerja.. cuma telepon atq dah senyap kembali..

dan kemungkinan selepas ini. atq kurang update entry.. jarang online.. dan seumpama dengannya yang berkaitan dengan internet... sebab atq dah duduk rumah ibu.. kalau mengadap komputer macam selalu.. kompem kene bebel sokmo...

even atq tak update.. korang jangan lupa masuk sini ye.. jangan lupakan http://atiqsalleh.blogspot.com taw.. hihi

sayang korang.. dan atq bakal buat satu contest berkaitan dengan blog atq.. hadiah takde la lumayan sangat.. tapi boleh la.. dan segmen atq yang INI bakal tamat pada esok hari.. sape yang tak join lagi.. moh ler join...

12 pengondam setia:

Belog MTT said...

semoga jadi penanam anggur yg sukses..hehe gurau jer.. ;)

~...AmALinA....~ said...

waaa dah berenti keje...=p

myhardday said...

semoga dapat kerja yang lebih bagus dari dulu =)

bantalbucuk said...

atiq dulu praktikal ke kje betul?

Nour Akmal said...

npe atiq bhenti kje plk ni..?

Qaseh dalia adelia said...

belajar2 masak lah kat umah tu ye haha

forever love said...

Belog MTT : hahaha.. tue la pasal.. memang pun.. tengah plan cmne nk berjaya ne ha.. hahaha

forever love said...

~...AmALinA....~ : akhirnya... hihihi...

forever love said...

myhardday : amin.. insyaAllah...

forever love said...

bantalbucuk : atq prktikel sampai bulan 1 jela.. pastu terus sambung keje kat situ

forever love said...

Nour Akmal : saje.. nk berehat pulak..

forever love said...

Qaseh dalia adelia : dah reti la kak.. tinggal nk improve skill je nie.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...