terhebat dari ...piouSpdosH..

Monday, 9 May 2011

tak puas hati dengan result sem lepas

assalamualaikum wahai readers sekalian..


tadi cik bulat tag atq kat post fb.. suruh tengok result sem lepas.. hurm.. berkobar-kobar nak tengok.. berdebar-debar siap..

mula-mula baca komen kak yuyu.. die dean lagi sem nie.. hurm.. lagi la bertambah cuak.. even atq sem nie just latihan industri.. ataupun praktikel.. tapi cuak juga.. takot tak lulus praktikel atq.. kalau tak lulus.. kene extend satu sem lagi la.. 

pastu sebelum nie.. atq ada dengar yangg result kene amik kat kolej.. lagi la buat atq menyampah.. haha.. sebab dah malas nak datang sana da.. diowg kata system nak tengok result tue dah tutup... grrr.. suke buat student berasap je...

atq dah check da result atq.. apa yang atq dapat.. agak mengewacakan.. kalau orang lain tengok result atq.. mesti diowg kata ok.. tapi atq tak boleh terima result tue... sebab nya... LI atq 4 jam kreadit.. dan atq lulus cemerlang dalam LI... tapi CGPA atq just naik 0.01.. so.. apa kes camtu... kawan atq pun dapat a+ gak.. tapi die naik 0.02. yang sorang lagi tue dapat a.. tapi naik 0.03.. lagi lah macam tak patut je dengan apa yang atq dapat...

kecewa sebab atq tak dapat apa yang atq target.... redha je dengan keputusan.. boleh.. tapi.. lambat sikit la nak terima..hurmmm... sedih dengan keputusan tue...

*perlu ke telepon untuk kepastian.?? ke sebab nak balas dendam atq tak hantar report LI dgn FYP yang betul-betul punya.??

4 pengondam setia:

Si GaJus!!! said...

sabo akak... xde rezeki la tuh... usaha lagi erk... gud luck untuk mase depan.... senyum okeyh!!!

forever love said...

Si GaJus!!! : result ok je.. tapi agak ta puashati dgn result..itu je..

thnx abg.. :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

x pe dik ;)
janji kptusan tu bagus..
kena usaha kuat skit pasni utk mencapai target yg diimpikan ;)

forever love said...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ : huhu.. memang.. tapi risau untuk tawaran upu nanti..

lepas nie degree da.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...