terhebat dari ...piouSpdosH..

Wednesday, 25 May 2011

Buat Facebook Baru Untuk Blogger

assalamualaikum wahai reader sekalian..

malam tadi... atq terpikir... disebabkan ramai blogger yang add atq... tapi atq tak approve.. so atq decide untuk buat satu account baru.. dan semua members dalam tue adalah blogger...


lepas nie.. blogger-blogger sekalian kalau nak add atq.. add la account baru tue.. sebab account lama hanya untuk members sekolah, universiti dan plkn serta family je.. kesian kat members account lama.. home diowg penuh dengan ping blog atq je.. semalam atq tengok.. atq dah join 18 group blogger... banyak kan..


tue sebab atq create satu lagi account khas untuk blogger... takdelah atq nak kepam lama sangat friend request nanti.. tapi account baru atq tue still dalam kawalan.. accept friend pun still tengok gak sape... hehehe...


dan segala album berkenaan gathering akan dimuatkan dalam account baru atq tue...


NAK ADD ACCOUNT FB BARU ATQ.???



15 pengondam setia:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tq add ummi td ye sayang.

mcm ni lah said...

buat fan page je dek,. senang org nak like jer,. pastu segala entry2 yg terbaru letak je kat fan page,..
mcm saya follower tak ramai sy bergantung kat fan page sy jer,.
traffic source dari fb sangat tinggi,.

emanthehalia said...

chehhh artis!

aDisH.sHidA said...

xde req pun hahahaha....

Dayana AZ said...

dayana teringin nk buat ni , tp da ada fanpage da, so function die mcm sama kan :) hee. nti tengok balik , and thx sbb dah add dayana :D terharuu !

forever love said...

Lydia Miza(Aidyl Azim): sama-sama ummi

forever love said...

mcm ni lah : hehe.. takpe... tak layak buat fan lagi

forever love said...

mcm ni lah : hehe.. takpe... tak layak buat fan lagi

forever love said...

emanthehalia : die lagi retis

forever love said...

aDisH.sHidA: erk.?? kalo takde tue.. terlepas pandang la.. haha

forever love said...

Dayana AZ : haha.. sama la kot.. nie cuma tak nk bagi home members bukan blogger serabut dgn ping blog atq je

Izatie said...

Buat fanpage je :))

athirah said...

hahahah... tau xpe.. trex pun kekdg jd geram gak... bkak home xdpt tgk update mbr2... huhuhuh

forever love said...

Izatie : bukan.. atq buat sebab tak nk bagi kawan2 lain byk sgn ping blog atq.. tue je

forever love said...

athirah: kan.. tuela pasal.. nie salah satu cara atq nk rapay balik dgn member lama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...