terhebat dari ...piouSpdosH..

Saturday, 7 May 2011

"Segmen Kayif : Terima Kasih"

assalamualaikum wahai reader sekalian

huwaaa.. segmen lagi.. huhu.. atq tengah kebuntuan idea untuk update nie.. haha. tapi takpe kan.. boleh erk..

segmen ditujukan khas untuk semua blogger... dan dianjurkan oleh blogger berjanggut nie..



kak qaseh, kak sunah, mama habibi hamid

> mereka nie lah pemberi semangat atq untuk atq mengupdate entry setiap hari... dan if ada apa-apa masalah.. atq agak selalu bercerita dengan mereka.. if atq degil.. mereka gak lah yang marah atq. lagi-lagi mama habibi hamid tue.. garang!.. haha

kak faten rosli, kak ain zulkifli

> antara blog yang awal-awal atq selalu jenguk.. sekarang pun jenguk juga.. tapi disebabkan kekangan masa.. kadang-kadang je muncul.. dan akan muncul balik.. bila dah free... dan atq selalu dapat readers dari blog mereka...

pendekar berkuda

> terima kasih banyak-banyak.. memang memberi jasa yang besar dalam blog atq.. sebab die lah yang buat rss feed atq ok semula.. dan sebab itulah lembu atq dah terlepas dari kandang atq.. dah kene sembelih.. paham?? tak paham takpe...


amalina athman


> whoa! dah anggap macam adk sendiri.. tempat atq bercerita masalah.. berkongsi cerita... atq kenal die.. dari sahabat blogger la. nak sangat jumpa die. tapi jauh sangat.. kat bukit kayu hitam nun sana.. kedah. huhu.. takpe.. insyaAllah kalo ada peluang... akak datang jumpa adik ok..


pioush dosh


> atq takpahambetulla.. nama die firdaus... tapi die suka sangat org panggil die pioush tue.. hurm.. takpe.. atq panggil die firdaus. hihih... nie jiran tetangga blog atq.. suke baca blog die.. sebab.. even entry macam mengarut.. tapi die suke beri peringatan.. hehe...


ummi lydia miza


> orang jauh sangat nie.. sekarang tengah peknen... ehh .. ummi tadi buat ultrasound kan.?? baby apa.?? ummi nie pun tempat atq bercerita masalah.. ehh ada ke.?? ada la gak.. kan.?? 


farhana sahri


> nie lagi la... kemana ada atq.. mesti die ada.. haha.. satu kolej.. satu bilik.. satu kelas.. satu course.. satu tempat kerja.. satu rumah masa kerja.. satu kenderaan pergi dan balik kerja.. huhuhu... tempat bercerita masalah live la nie.. hihi


kakchik ella


> nie best... jiran taman atq.. hehe.. kenal dan rapat dengan die masa incident kakchik menyampuk masa atq tengah discuss untuk pergi pantai remis kuala selangor.. dan kakchik nie selalu bagi tips.. bagi dorongan dalam berblog nie.. terima kasih sebab belanja atq.. nanti kita aerobik sama-sama erk..


elis wani lipat-lipat..


> tak tahu ler nape die suke lipat-lipat.. haha.. atq kenal die masa kat plkn.. dan kawan atq sampai sekarang.. tempat atq mengadu masalah juga.. huhu... baik taw die nie.. aku sayang ko wanie... maaf if macam aku sombong...

amalina pelangi

> tempat atq lepaskan tension & stress atq.. teman makan atq nie.. haha


along usop, KSP, amal espraza, taufiq helios, ery farieha, eman anak sarjan, tetopek, ahmad jer, trex, mira husin, hanim mahali, munira sajuti, akmal hilmi, tia fazuria, kyerull, andyhowt, jejari montel, yad'z


> diowg nie tempat atq bergelak ketawa... if keluar dengan diowg.. atq tak pernah kering gusi untuk ketawa.. dan atq rindu diowg... dan sape yang atq tak pernah jumpa lagi.. besh! kawan dengan korang... dan atq teringin sangat nak jumpe korang..


members sahabat blogger & group ini


> terima kasih semua kerana support sahabat blogger sehingga jadi sebegitu popular...


terima kasih semua ye.. bukan je member dari sahabat blogger.. bahkan dari semua group yang atq join.. memang ramai.. tak terkira.. sayang korang ketat-ketat


*tak dapat nak mention semua.. banyak sangat..

24 pengondam setia:

athirah said...

kecik hati...

bai ;(

tetaufiq said...

hai, name tetaufiq, mmuahx uollz sendat2 huahaha

alyana hamdan said...

hehe..
wahh..kebayakkan mesti akak dah jumpe kat gath kan..
kan best if yana dapat join gath jugak..
tapi tidak..hehe..
papepon kenal kat sb pon dh buat yana ketawa dgn kerenah masing2..
=)

Faten Rosli said...

tengs atiq.. coz sudi jenguk2 blog akk yg comot..huhu..

~Kirin Selama Perak~ said...

omg~
terima kasih atiq
:)

kakchik@ella said...

sama2 atiq. dunia blog kalau betul caranya, "indah" kan.

nur amalina athman said...

bukan air hitam laa akak oii..bukit kayu hitam...hehe..terima kasih akak..:)

Nurul Afifah said...

comel la segmen ni..akak.!!! nak baca blik tiips penenang hati tu..ngee~

:P

eh jap..nak terima kasih kat akak sbb always so sweet and letak blog sye kat bloglist akk...sye buat ala2 banner kat akk at blog saya..

entry saya;
1. Reviewing : Keyri Fakhri
2. Aku Single
3. dis is to my friends and my affection towards awesomeness from youtube

Sunah Mohammad said...

wuwuwuw..terharu...terima kasih..

farhana sahri tu satu semuanya ke? adehhh...rapat rupanya kome...

yad'z said...

sesame.. love u sis.. (^_^)

forever love said...

athirah : jgn ler begitu... huhuhu... ta larat nk mention semua la

forever love said...

tetaufiq : haha.. tetopek gak besh!.. hihi

forever love said...

alyana hamdan : hehe.. tak larat nk tulis semua.. nty panjang sangat.. pastu takde sape nk baca.. hihi

seronok kenal yana juga

forever love said...

Faten Rosli: mesti jenguk.. antara blog yg atq suke singgah awl2 dulu

forever love said...

~Kirin Selama Perak~ : sama-sama KSP :)

forever love said...

kakchik@ella : betul.. kakchik salah seorang yg buat dunia blog atq indah

forever love said...

nur amalina athman : haha.. salah ingt daaa.. yela. menaip masa tengah mamai. begitu ler.. hihi... takpela.. asalkan ada hitam.. haha..

dah betul kan da.. sama-sama adik..

forever love said...

Nurul Afifah : huhu.. sewit kan.. hehe.. join la..

yg tips tue baca la.. kalau nk beli buku die. kene lebih pikir sikit.. ayat die terlalu tersirat....

owh yeke.. hehe.. malu^^

forever love said...

Sunah Mohammad: yup semua satu.. hehe.. rapat sangat da kak..

forever love said...

yad'z : luv u too... <3

ked khaydee said...

saye sbg ahli SB mengucapkan ribuan trimas kat atq!! hehehehe

forever love said...

ked khaydee: hehe.. sama-sama..

hafiz hafizol said...

atiq bila nk jumpe hafizhafizol? Muehehehehe...

forever love said...

hafiz hafizol : ada masa kita jumpe ye HH..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...