terhebat dari ...piouSpdosH..

Thursday, 19 May 2011

Alhamdulillah.. Akhirnya Impian Saya Tercapai

assalamualaikum wahai reader sekalian..


macam berita yang tak sedap atq dengar.. patutlah pagi-pagi lagi atq dah terlogsadung kat tangga opice.. sebentar tadi baru dapat berita yang sorang rakan blogger kita telah kembali ke rahmatullah... al-fatihah.. kita yang masih hidup nie.. terus kan perjuangan kita di bumi Allah.. doakan semoga rohnya dicucuri rahmat. amin..

ok.. sambung lagi review blog yang join segmen bersama FL: impian saya..

kali nie.. impian bloggerist nie memang dah tercapai.. tak sempat atq nakk review blog die.. dah tercapai dulu da...

lepas sorang.. sorang dah tukar daripada blogspot.com ke dot com.. tahniah ye... atq pun nak tukar juga.. tapi kewangan tak mengizinkan.. ada benda penting yang perlu diselesaikan dahulu..

apa-apa pun.. tahniah ye.. sudah berdotcom sekarang nie.. hehe.. dah bukan group .blogspot.com da.. hehe

pape pun.. jom terjah


6 pengondam setia:

mahirahnazlim said...

atiq ade plan nak [dot] com jugak ?

forever love said...

mahirahnazlim: hikhikhik.. tunggu jela.. mungkin ada.. mungkin tidak.. hehe

kakchik@ella said...

tggu kakchik tau. kita tukar together2. hihi.

forever love said...

kakchik@ella : hehe.. boleh...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

eh..blog ummi rupanya.ye atq,plan asal nak berdot com masa blk m'sia nnt.tak sangka tercapai awal.tq atiq..ramai yg mendoakan masa ummi msk segmen atq tu..tak sangka termakbul awal

forever love said...

Lydia Miza(Aidyl Azim) : hihi.. sama-sama ummi. atq bakal menyusul.. hehe.. tapi lama lagi la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...