terhebat dari ...piouSpdosH..

Saturday, 14 May 2011

Kelebihan Blogspot yang mungkin ramai tidak tahu

assalamualaikum wahai reader sekalian...


malam tadi blogspot dah boleh log in balik.. dan pagi nie.. entry yang hilang ada balik.. cuma sekarang komen dalam entry yang hilang tue yang takde... hurm.. kita ok la tue kan.. dari blog tak boleh nak log in.. dari entry hilang tak muncul-muncul... bersyukur ye kawan-kawan...

tapi.. mungkin ada yang tak tahu kot pasal nie.. sebab atq pun baru tahu sedalam-dalamnya pasal nie.. hihi.. biasa la.. baru lagi dalam dunia blogging nie... huhu.. bila baca komen-komen dari Zuhry Darkbatman kat post yang atq buat... hurm.. cetek lagi rupanya pengetahuan atq dalam blogging nie...

tak nampak ke.? klik la bagi besar sikit.. sebahagian je nie

nak baca selanjutnya.?? pergi SINI terus la erk... malas nak cerita panjang.. baru paham kan...

so.. sape guna blogspot ada kelebihan dan kekurangan masing-masing.. begitu juga bila guna hosting berdomain... ada kekurangan.. dan ada kelebihan.... so.. jangan la nak melenting bagai ye...

*woah!.. baru terbuka mata nie pasal semua nie..

16 pengondam setia:

Dayana AZ said...

dayana tak kesa pun :) blogspot da ckup BEST ! :D

kakchik@ella said...

kc brsyukur wlaupun cuma ada blogspot.

forever love said...

Dayana AZ: hihi.. ini semua bergantungg pada diri kita sendiri.. ada yang kisah semua nie. hihi

forever love said...

kakchik@ella : kan kakchik... bersyukur.. sebab ada gak yg nak bg free

Hanim Mahali said...

masih tetap setia dengan blogspot. blogger.com pun tak de nak buat hal kat blog melainkan tak boleh log in tu je. Hee

Nurul Afifah said...

lg pon bilaada .blogspot tu baru rasa mcm blogger.. hihi..

Nurul syahirah (-_-) said...

hurm..betul tu akak atiq...kalau ada prob mcm nie lagi..sabor je lah.. hehe...

Aretikz said...

keh keh keh, betul kata bro darkbatman tu.. masing2 ada kelebihan sendri.. kalau nak hosting, opkoz kena ada duit.. yg kerja memg untung la..

saya trus guna hosting dan domain bila starting.. jd sya xleh ckp apa2 sal blogspot.. bg yg tensen pelbagai tu.. xyah la mlatah.. hehe..

forever love said...

Hanim Mahali : hihi.. betul.. biasa la tue.. die nak bagi penambahbaikan.. mungkin ada mistake.. sebab tue jadi camtu...

forever love said...

Nurul Afifah: kan.. baru felling blogging tue hebat.. hihi

forever love said...

Nurul syahirah (-_-) : hihi.. bena free... so kalo pape terjadi.. jangan la nak mara

forever love said...

Aretikz : hehe.. kalau dari awl dah guna hosting berdomain.. mungkin tahu lebih mendalam pasal tue kan...

udin said...

owh.. mcm tu rupanya.. baru paham.. mmg sempoi ar darkbatman turun padang sekali kan bagi pendapat pasal ni.. hehehe.. :) (sy newbie baru belajar)

forever love said...

udin: kan.. baru jelas.. hihihi....

Nour Akmal said...

ade baik dan buruknya..terpulang pd kite nak menilai mcm ne..=)

forever love said...

Nour Akmal: betul.. lain org..lain pandangan nya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...