terhebat dari ...piouSpdosH..

Sunday, 15 May 2011

SELAMAT HARI LAHIR SAHABAT-SAHABAT BLOGGER KU

assalamualaikum wahai reader sekalian..


hari nie ramai sahabat-sahabat blogger atq sambut hari lahir... jom ushar sape yang dah cukup umur tue....


genap umur die 21 tahun hari nie... huhu.. atq kenal die melalui sahabat blogger.. die juga salah satu admin kat sahabat blogger tue... tapi die jarang muncul sebab die ada komitmen lain... 


die nie pun genap 21 tahun kalau tak silap hari nie... die juga merupakan antara members yang awal dalam sahabat blogger tue... jangan nak ngorat-ngorat die ye.. dah berpunya nie


tak tahu la nama penuh die sape.. die tak pernah bagitau.. die suruh main teka-teka.. atq nie dah la jenis malas nak teka-teka.. haha.. umur die genap 20 atau 19 tahun hari nie.. umur die tue tak sure... atq kenal dengan die pun kat sahabat blogger.. dan atq agak rapat dengan die.. seronok kawan dengan die nie.. ihihihi

ucapan atq untuk kamu bertiga

> selamat hari lahir
> semoga panjang umur
> semoga murah rezeki
> semoga menjadi insan yang berjaya & menjadi insan baik dari semalam
> semoga berjaya dalam kehidupan dunia & akhirat
> semoga tercapai apa yang di impikan..
> semoga persahabatan kita kekal sampai bila-bila ye...



13 pengondam setia:

mahirahnazlim said...

HAPPY BIRTHDAY !
HAPPY BIRTHDAY !
HAPPY BIRTHDAY !
HAPPY BIRTHDAY !
HAPPY BIRTHDAY !
HAPPY BIRTHDAY !
HAPPY BIRTHDAY !
HAPPY BIRTHDAY !
HAPPY BIRTHDAY !

efa said...

happy birthday utk semua yg menyambut birthday moga pjg umur dan dimurahkan rezeki amin :)

MaiRa QuEeN said...

19 la sis..name siti umairah..tq ye sis...

MaiRa QuEeN said...

19 la sis..name siti umairah..tq ye sis...

Cik Yatt said...

time besday kite ad tak entry cmni?? hikhikhik

Cik NurulZaty said...

thanks Atiq~ hehe

eh..dah x berpunya la..
solo kembali..hehe

tharnye ada special entry kt saya..

love u.

wish to meet all S.B too

forever love said...

mahirahnazlim: semangat die wish ye.. hihi

forever love said...

efa: amin.. hihi

forever love said...

MaiRa QuEeN : hihi.. umur tue kompius... hihi. bru taw nama die sape..

forever love said...

Cik Yatt: nk ke.? insyaAllah akan dibuat.. hihi

forever love said...

Cik NurulZaty: hehe.. sama2.. erk.? alamak.. tak tahu la pulak.. hihihi

Taufiq Wr said...

happy birthday pada diorang..hehe..moga panjang umo murah rezki :D

forever love said...

Taufiq Wr: amin.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...