terhebat dari ...piouSpdosH..

Tuesday, 10 May 2011

aku rasa macam nak maki orang je

assalamualaikum wahai reader sekalian..

marah.. sangat-sangat marah petang nie... memang rasa nak maki orang.. nak mencarut ada.. tapi takpe.. tahan lagi....

sebelum nie pasal yuran.. yuran dah settle... tiba-tiba ada lak masalah lain.. yang nie atq berasap sebab boleh effact masa atq grade nanti...

tibe-tibe ada lak dalam system "SUBJECT NOT BEEN TAKEN"... apa kes nie.. melampau la kan... padahal subjek tue atq tak amik pun.. sebab dah tukar dengan subjek lain...

perkara serius dibuat main-main.. aku tak paham betullah dengan kolej aku nie...korang tahu kan atq study mana dulu...

so sape budak lepasan spm.. sila jangan masuk kat situ... dah la yuran mahal.. pentadbiran tah pape... serius tension study kat situ...

 masalah betul la.. aku nak grade la weyh... serius aku bengang dengan benda nie..... arghhhh!!!!!!


*maaf.. hanya luahan perasaan je

17 pengondam setia:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

sbaq2..:)

hafiz hafizol said...

sabbo jela cik Atiq hehehe

forever love said...

☀ Izzaty Hedry☀ & hafiz hafizol
: memang tengah bersabar pun

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

atiq syg..sis bawa ABC kasi sejuk skit..hehe ;)

forever love said...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ : huhu.. tak bolehh minum abc... tengah sakit tekak

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sabar sayang...
dah cool nnt gi basuh mereka cukup2 okey!

piouspdosh said...

Salam jiran sepagar =)

Sabar2..maybe dorg tersilap kot. Dah try kol dorg?? Kate hari khames ni nak g sna an? Tapi clash ngn registrtion day lak an, so, cmne?

Salim Harmanain said...

sabar ye.. :) bawak bertenang..

forever love said...

Lydia Miza(Aidyl Azim):huhuhu.. tah la ummi.. sebelum nie dah basuh abis2 da.. tapi tue la.. takde pape perubahan pun..

forever love said...

piouspdosh: saya dah cool da...

baru tahu tadi..tue pun lepas waktu opice...

tak tahu la cmne.. masa tue je ada free.. kene pergi gak.. tak dapat jumpa pentadbiran... jumpa lect pun jadilah..

forever love said...

Salim Harmanain: huhu.. saya da cool da..

bantalbucuk said...

sabar2..huhu..biasala tu kalau pakai system..so tu la salah satu keburukan pakai system..patutnya dorang kena amik berat pasal benda ni..make sure semuanya teratur..tapi ni tak..

sabar ye atiq.. :)

forever love said...

bantalbucuk : huhu.. tue la pasal.. pe tah masalah die.. tiap2sem kene benda yang sama.. penat tiap2 kali awal sem..

memang saba pun...

myhardday said...

memang hari ini mood marah ke?..M pun mengamuk hari ni..haha..bawakan bersabar erk?.. =)

Faten Rosli said...

sabar ye.. benda mmg slalu jd kat org nak konvo. sistem tak betul sikit tue. kwn2 akak kat sini pun ad kena mcm tu gk. tp sng je nak selesaikan.. dun wori la.. cool babeh.. :)

forever love said...

myhardday : tak tahu la.. semalam pun ramai je yg mengamuk.. marah2..

dah ok da.. hehe

forever love said...

Faten Rosli; huhu.. uitm senang kot nk selesaikan... KUIS nie payah sikit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...