terhebat dari ...piouSpdosH..

Tuesday, 17 May 2011

Saya nie Pendek Sangatlah.. Nak Tinggi Lagi Boleh.??

assalamualaikum wahai reader sekalian...


sehari tak mengadap lappy.. rindu juga la.. tapi takdelah terlalu rindu.. jom sambung dengan review blogger yang join segmen bersama FL: Impian saya..

"batu belah, batu bertangkup, tolong aku, tolong telan aku, kerna kau tak dapat kawen dengan anak raja"...

hahaha.. amcam.. hebat tak impian bloggist nie.?? hebat bukan.. bukan calang-calang orang die nak kawen.. anak raja tue.. bloggist nie baru lepas frust menonggeng sebab price william dah kawen.. huhu.. saba ye.. ada ramai laagi anak raja kat malaysia nie.. anak RAJA GOPAL pun ada.. haha...

satu lagi.. blogger nie nak tambah ketinggian.. die kata ketinggian die tak cukup.. bukan atq yang cakap.. die yang tulis.. hihi.. takpe-takpe. ketinggian atq pun tak cukup gak.. yang penting still cute ye awk.. hihi...

jom terjah bloggist ini



12 pengondam setia:

~CiK TiNieY~ said...

mau x rindu...jalan sakan arini....hehehehe

forever love said...

~CiK TiNieY~ : hahaha.. takde la sakan.. biasa je.. hihi

Nour Akmal said...

alamak..sme la..kurg tggi juga ni..emmm..kecik je..huhuhu

Halimatun Sa'adiah said...

kite bleh geng la cik nour akmal..
kecik n rendang je...

forever love said...

Nour Akmal: huhu.. boleh buat group nie.. hihi

forever love said...

Halimatun Sa'adiah: tapi kalau dalam family.. takde la rasa rendah sgt.. hehe

nelly said...

nelly rendah giloo ~

forever love said...

nelly: bape tinggi.?

logorithm said...

'Bloggist'? Salah tuh... sepatutnya 'bloggerist'.

Har har! :-p

forever love said...

logorithm: owh ye.. thnx ya...

ain revival said...

heheh..thanks atiq...
da beli heel da..da tnggi ckit..:)

tiba2 trase malu....
kah3~

forever love said...

ain revival : hehehe.. sama2.. hihi

sama la kita.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...