terhebat dari ...piouSpdosH..

Monday, 16 May 2011

Saya dah ada Diploma.. Tapi Saya nak masuk Matrik Balik.. Boleh.??

assalamualaikum wahai reader sekalian...


review blog kedua untuk segmen impian saya...

bloggist nie nak jadi doktor.. sebab die kata.. nisbah doktor dan pesakit amat jauh.. ehh. betul ke ayat nie.. die nak jadi doktor pediatrik... wah.. suke kanak-kanak bloggist nie...

atq doakan semoga die dapat apa yang diimpikan.. nak jadi doktor bukan senang.. susah.. kene belajar bersungguh-sungguh.. pointer kene power taw.. good luck adk manis.. hihi... taknak kene lelong kan.. so balajar bersungguh-sungguh ok...

jom terjah


13 pengondam setia:

no_answer said...

wahh !

bil nak review saye punyer? ahakz :P

forever love said...

no_answer: saya review sape yang join la awk

☂ LIYA LIYOO ◕‿◕ said...

waa...baek nye :)
die nak jadi doktor...awak?
(^_^)

forever love said...

☂ LIYA LIYOO ◕‿◕: hihi.. saya nk jadi blogger terhabat.. boleh.?

Ardini Humaira said...

Goodluck untuk beliau :)

Nurul Afifah said...

haha..comeella.!! thanks akk.. :)

forever love said...

Nurul Afifah: hikhikhik.. kan dah janji nk review.. huhu

Farhan Zulhusmi said...

nak seribu daya tak nak seribu dalih...kan2??
hehehe

forever love said...

Farhan Zulhusmi: yup.. betul

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

atq nak jd doktor?heheh..lama lg tu kena blajar

forever love said...

Lydia Miza(Aidyl Azim): ummi.. bukan atq la.. blogger tue ha.. hiih

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

tak mo jadi doktor..tkt darah ehehe..adik atiq mau jadi aper? ;D

forever love said...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ : hihi.. tak takut darah... hihi.. biasa je.. hurm.. atq nak jadi... waaa.. jgn ditanya.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...