terhebat dari ...piouSpdosH..

Thursday, 5 May 2011

salah satu impian terbesar ku akan tercapai

assalamualaikum wahai reader sekalian


apa kabar erk korang hari nie.??? dah petang-petang baru tanya kabar kan... takpe kan.. takkan pagi je nak tanya kabar kan...

hurmm.. atq nak cakap yang satu impian atq bakal tercapai.. apa die.. nanti-nanti lah atq bagitahu... tapi atq nak mintak tolong kawan-kawan sekalian doakan semoga atq selamat pergi dan selamat balik.. tue je.. dan permudahkan urusan atq kat sana...

segala urusan dah settle da.. cucuk da.. visa da... hujung minggu nie ada lagi perkara yang perlu diselesaikan.. satu je lagi.. pastu kene buat persiapan diri...

kalau ada umur.. kita jumpa lagi ok.... tapi sekarang atq ada lagi la... kalau atq tak online dan tak update blog... means atq takde kat sini la masa tue...

*jangan tanya atq nak pergi mana ye

6 pengondam setia:

Halimatun Sa'adiah said...

xbleh tnye ek nk g mne..
anyway tahniah impian anda tcapai..

forever love said...

Halimatun Sa'adiah: hehe.. tak boleh sekarang.. huhu.. tapi nanti atq bgtaw atq pergi mana erk..

terima kasih ye..

gadis bunga said...

akak nak futher study ke ?
dekat oversea ??? waaaaaa

forever love said...

gadis bunga: huhuhu.. amin.. hehe.. takde la.. benda lain la.. hihi

nur amalina athman said...

semoga akak adik nie selamat pegi dan balik tau..akak..tanak bg clue kerr untuk adik??hehe..doakan untuk kami2 di sini yerr..:)

forever love said...

nur amalina athman: terima kasih adk.. insyaAllah... tak lupa orang sini la.. hihi

ehh.. jangan dulu.. tak bersedia lagi la nak bagi tahu.. ak dah tahu kan.??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...