terhebat dari ...piouSpdosH..

Tuesday, 24 May 2011

Saya Nak Kamera Lomograhy Tapi Tak Tahu Rupanya Bagaimana

assalamualaikum wahai reader sekalian..

jom sambung review blogger yang join segmen atq yang lepas...

impian bloggerist ini sama juga seperti impian blogger yang sedang dalam pengajian.. iaitu untuk mendapat dean dalam setiap sem.. dan menyambung pengajian dalam bidang yang diminati... tapi yang peliknya.. blogger ini adalah perempuan.. tapi die minat ukur bahan.. hurm.. kebanyakkan yang bekerja dalam bidang tersebut adalah lelaki kan.??

jom terjah blogger tersebut

4 pengondam setia:

UNA budak BAEQ said...

hikhik saya nak lomo jugak tapi dapat dslr . wuu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh...lomo tu camner ye?

forever love said...

UNA budak BAEQ: wah.. atq nk dslr.. dapat smi-pro je.. hehe

forever love said...

Lydia Miza(Aidyl Azim): tah la ummi.. atq pun tak sure yg macam mana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...