terhebat dari ...piouSpdosH..

Thursday, 5 May 2011

aksi blogger muka jambu.. tetapi ganas


assalamualaikum wahai reader sekalian...

atq dah takde idea nak tulis apa dah sebenarnya.. pastu atq pergi la berjalan-jalan dekat gambar kawen ujang dengan kak yana...

pastu apa yang dapati.. pergh... muka blogger tue dah la jambu.. tapi buat perangai tah pape... buat aksi-aksi ganas... aksi-aksi panas... gler la... power betul blogger-blogger tersebut.. bukan sorang taw.. tapi 2-3 orang.. memang ganas gler lah.. nak tengok gambar apa yang atq maksud kan.?? jom.. scroll bawah...



bawah la




bawah lagi





ehh bawah lagi la






lagi bawah





udah-udah la tue bawah





sini-sini..




akutakpahambetullah

tengok tue.. eman terajang muka tetopek

kat belakang tue konon-konon alim letteww.. yang si along nie.. terlebih kuat angin bawah lettew

along tengah kecewa, tetopek tengah mengenang nasib, yang si eman tue perasan nak terbang lettew

along : saba la kalau nak sepak aku pun.. eman: hambik ko, sape suruh rampas awek aku.. tetopek: belasah lagi along tue eman

along tak sempat nak lompat tue.. tue yang jadi macam menari zapin tue

creadit picx to eazy izzuddin...

blogger muka jambu tapi ganas...  along usop, emannthehalia, elmothetetopek

hahaha.. hanya sekadar hiburan ye.. jangan marah saya taw along,eman, & tetopek.. hihi... rindu nak borak-borak dengan korang sebenarnya

18 pengondam setia:

Along Usop said...

ahahahahahah.. geng2 SebenEleben ... =p

forever love said...

Along Usop : hahaha.. tue la pasal.. haha...

Faziera193 said...

hahahaha diorang ni memang........sengal! hihihii
jangan marah ah....
=p

Anonymous said...

Macam haram...

gadis bunga said...

even ta kenal mereka sekalian sume . tp tetap like like like :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh gmbr2 yg sgt cantik.

forever love said...

Faziera193: tahu takpe..memang sengal pun.. hahaha...

diowg ta marah punya

forever love said...

Anonymous: erk.?? takdepun..ok je

forever love said...

gadis bunga: dah kenal nanti lagi like.. hihi

forever love said...

Lydia Miza(Aidyl Azim) : eazy yg amik.. hihi.. lawa kan

hafiz hafizol said...

knpe gambar i tak ade?? ini tak adil...

Pembawa_Wacana said...

Semat..semat...:)

bantalbucuk said...

haha..tapi smart gambar2 tu. :D

forever love said...

hafiz hafizol: hahaha.. dah HH tak join diowg.. takde la.. hihi

forever love said...

Pembawa_Wacana: semat kan gambar die.. hihi

forever love said...

bantalbucuk: semar gler.. eazy amik.. hihi

Dekcik said...

haha..cm2 aksi..

singgah blog dekcik..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/kau-kejam-kau-pijak-kaki-anak-kucing-tu.html

forever love said...

Dekcik: hahaha.. tue la pasal.. hihi.. tapi seronok kan tgk diowg tue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...