terhebat dari ...piouSpdosH..

Wednesday, 30 March 2011

saya nak NURSE yang saya kenal jaga saya

assalamualaikum wahai reader sekalian..

hurm... sakit perut lagi.. tadi mam pedas.. sangat-sangat lak tue.. jangan nak gelak ok!.. atq tak boleh mam pedas.. doktor tak bagi.. sebab atq ada gastrik yang agak teruk... pernah baca entry atq sebelum nie.? cter pasal ubat yang kene atq mam tiap-tiap hari.. tak baca lagi. meh baca tue dulu..LINK

ok sambung..

kalau ditakdirkan atq masuk hospital dan terpaksa bermalam di hospital.. atq nak nurse yang atq kenal je jaga atq.. huhu.. lagi-lagi yang ada blog.. haha.. pastu boleh buat gathering kat hospital tue.. hihi.. sekurang-kurangnya.. kalau takde orang nak teman.. diowg boleh teman atq.. boleh dengar atq bercerita tanpa henti.. haha

best apa bila orang yang atq kenal jaga.. kan3.?? macam atq appoinment kat hospital putrajaya.. makcik atq sister.. awal-awal appoinment.. takyanh menunggu.. masuk je terus.. jimat masa..pastu semua sister & nurse kat situ kenal.. haha...


ehh banyaklah bercerita.. sebenarnya.. atq nak review blog bakal-bakal nurse yang ada kat Sahabat Blogger tue je.. hihi.. jom terjah diowg...





atq request nie.. boleh tak korang jaga atq if atq terpaksa bermalam kat hospital..???

18 pengondam setia:

riben putih said...

boleh! atiq kena jd pesakit yg baik eh...sebab anis pon nk jd nurse yg baik! hihi

zakry said...

nnti kte on9, updet blog sesama...hehehe

forever love said...

riben putih : alor misi nie.. bau nak kasi gegar hospital.. haha

forever love said...

zakry: tuela.. bau la best.. online sama2.. update blog sama2.. terus buat gathering pun boleh

Rockstar Chan said...

hehe... wish we all can be a profesional nurse, and give the best treatment ..

wany said...

alamak!!! komen yg di atas tuh!!! dah terguna akaun google incik huby...atoiyai...

forever love said...

Rockstar Chan : hehe.. insyaAllah.. amin...

forever love said...

wany: yang zackry tue ke.?

mahirahnazlim said...

ahaaa boleh je nak jga atq . probnyer mahira bkn nurse hehe

forever love said...

mahirahnazlim: wah terharunya saya.. hihihi..

takpe.. yg bukan nurse pun boleh. hihi

Qaseh dalia adelia said...

nak jadi nurse atiq ..nak paksa makan ubat huh

forever love said...

Qaseh dalia adelia : huwaaaa.. semua nak nurse atq.. abs la saya.. hihihi

sy bukan taknak mam ubat.. tapi dah selalu sangat makan ubat gastrik.. sampai tak ingat nk makan ubat lain

fieycar_cornfuze said...

thanks atiq..
kalau sakit, sure kitaorang bagi best treatment untuk kamu..

fieycar_cornfuze said...

thanks atiq..
kalau sakit, sure kitaorang bagi best treatment untuk kamu..

fieycar_cornfuze said...

thanks atiq..
kalau sakit, sure kitaorang bagi best treatment untuk kamu..

forever love said...

fieycar_cornfuze: wah.. sonoknya.. hehe.. boleh dapat layanan vvvip nie

Vanila GurLz said...

thanks atiq..
atiq sakit yer..
lepas ni kene ikut cakap nurse yer..
kami akan bagi treatment untuk kamu yang high class..ok??
tapi kene janji mesti makan ubat2 yang diberi ok...

forever love said...

Vanila GurLz : huhuhu.. sakit.? gastrik je.. hihi. nk ikut cakap doktor pun susah.. hehe..

sekarang nie pun tengah makan ubt.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...