terhebat dari ...piouSpdosH..

Saturday, 19 March 2011

apabila mempunyai dua orang BOS

assalamualaikum wahai readers sekalian

salam sabtu semua.. hehe. baru plan nak sambung tido lepas subuh tadi. tapi disebabkan tiba-tiba ada keje tadi.. tak jadi tido.. bukan tak jadi je.. siap nak mengamuk lagi... grrrr... camni la kehidupan orang yang mempunyai 2 orang bos.. haha

maksud atq kat sini.. atq coordinator contractor unifi... atq bekerja under alghazitech.com.. dalam company atq tue.. ada 4 orang bos.. dan bos-bos atq tue memang best gler.. sempoi & sporting habis.. tak kisah la atq nak buat apa.. asalkan semua keje yg atq dapat siap pada masa yang dia nak.. amcam? best tak? sebab tue atq boleh layan facebook & sahabat blogger macam orang tak ingat dunia...

dan satu lagi bos atq tue... bukan under company lain.. die pun ada syarikat lain.. etd makmur sdn bhd.. alghazitech & etd makmur nie.. under satu lagi company besar.. fibercomm... paham tak.? hope paham la. hehe

so.. apa yang atq nak citer nie.. bos yang etd makmur tue.. macam agak selalu push atq.. marah-marah atq.. pasal order la.. ada order yang tak settle la.. tue atq malas la nak cter.. kang panjang berjela.. nak  tahu.. atq cter face to face ok...

pastu semalam.. salah seorang bos atq (alghazitech) tepon bos etd makmur tue.. marah bos etd makmur. sebab dia marah atq.. haha.. siap bos atq cakap "yang ko marah atq tue nape? die bukan employee ko".. hahaha.. so amacam? best tak? ada orang backup.. haha

before nie pun.. bod etd makmur tue dah cakap.. yang atq nie bukan employee die.. just sub-contractor die.. heheh... memang best bila dapat bos yang sporting.. hehe. even keje banyak or stress pun... disebabkan bos atq jenis ambil berat... hilang semua stress bila cerita kat diowg.. huhu...

4 pengondam setia:

Sunah Mohammad said...

uiyooo...sebab tu la ketua supposedly hanya satu je...

dan ni pun da leh jadi analogi nape DIA ade satu je...:)

forever love said...

Sunah Mohammad: yup.. company besar ada 1.. tp sebab sub-contractor tue.. jadi 2 bos..

huhuu.. betol3.. sebab tue DIA ada satu je

hafiz hafizol said...

muahaha.. xsabar la plak nak melalui alam pekerjaan.. op corse HH nak jadik bos.. Muahaha.. bos yang kejam.. kah3.

forever love said...

hafiz hafizol : jangan jadi bos yang kejam.. jadi bos yang baik.. semua sayang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...