terhebat dari ...piouSpdosH..

Tuesday, 15 March 2011

permulaan hari.. sungguh SIBUK

assalamualaikum wahai readers sekalian

tepat jam 6 pagi.. atq dah bangun.. tanpa basuh muka.. tanpa buat pape.. terus turun ruang tamu.. sambung balik buat kerja.. check order untuk hari nie.. still takde lagi ordernya.. dalam keadaan mengantuk.. terpaksa check order ikut ID staff... hurm... banyak pulak tue.. hasih.. kepala dah toink-toink dah...

plan 6 pagi nak pergi opice untuk print order.. tapi dah dalam keadaan camtu.. terpaksa postpone sikit masa tue.. pastu bos pulak call tanya dah print order ke belum... dah la malam tadi atq tunggu email order tue sampai jam 1 pagi... takde gak.. kul 6 pg check balik.. takde gak... grrrrr... penatnya saya...
 
kul 7 lebih pagi.. pergi opice.. tanpa mandi.. hahaha.. sebab tengah rush masa... bawak kete pun 120km/jam... memang pecut habis lah... kejar masa sebelum kul 9 pagi kene ada kat keramat...

pastu balik rumah balik.. mandi.. dan konon-kononnya kene pergi telekom kat petaling jaya.. dapat call dari bos.. tanya bos balik.. bos tak suruh pun pergi.. abis tue.? sape yang call suruh pergi.???

hari nie macam rest sikit.. sebab keje kat rumah je... tapi macam-macam hal... semalam punya order yang atq x buat pun.. kene tanya.. hurm.. camni la bila kerja dengan kerajaan... grrrrr...pastu kene marah pulak dengan bos lagi atas... lagi la tension kul 8 lebih time  tue... haishhh!! xpela.. hope pasni lebih better sebab atq dalam proses pembelajaran...

6 pengondam setia:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

busy nyer atiq?kesihatan kena jg tau dik..

forever love said...

Lydia Miza(Aidyl Azim): agak bz la kak.. nk buat cmne.. insyaAllah atq jaga kesihatan tue

misz FaTiN said...

byk ek keja skng.. wat elok2 ya..
take care.. :)

forever love said...

misz FaTiN: insyaAllah kak.. atq nie jenis kalo dah bz.. makan pun xingt da..

penat sangat... nk nages..

My MiRa said...

atiq!!!!!!!!!!!!!!!!tak mandi???/haish hahahaha nak kena rotan ni atiq ni...suke wat malu mira taw...atiq kan bff mira hehehe

forever love said...

My MiRa: mana ada suke buat mira malu la..ihihi.. terpaksa la mira..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...