terhebat dari ...piouSpdosH..

Monday, 14 March 2011

ya Allah.. penatnya

assalamualaikum wahai reader sekalian

hari nie dah masuk 2 minggu atq keje... pergh.. boleh dikatakan setiap hari balik lambat lah.. paling awal balik... jam 630 petang sampai rumah... hurm.. paling awal tue.. palin lambat.. tadi lah.. dalam jam 10 malam... pergh...

naik moto je taw balik.. ikut jalan gelap.. jalan belakang... kat puncak alam tue.. sape rumah area kuala selangor.. tahu  la keadaan jalan tue camne.. gelap gulita

pagi tadi.. atq pergi bangunan TM kat keramat.. yang sebelah petronas tue.. ada keje kat situ.. tompang orang... then orang yang atq tompang tue ada job kat tempat lain... so die pergi lah.. dan job die settle dalam jam 7 lebih.. malam taw.. masa magrib.... so.. dari jam 11 pagi sampai la ke jam 7 lebih tue.. atq lepak kat surau petronas tue.. dah macam bilik sendiri da buat surau tue..

siap kene tanya dengan pekerja petronas tue.. ada laki ke kat dalam.. sebab ada kasut laki kat luar tue.. haha.. salah sangka sudah... 

penat?? memang dalam keadaan penat.. dan masih dalam situasi bekerja.. nk pick up order untuk esok.. pastu system tempat pick up order tue tak boleh masuk pulak... grrrrr... baru nak tido awal... makan malam pun dok lagi nie.. makan nasi jam 11 pagi tadi.. pastu just minum susu je.. dah penat.. tak rasa lapa..

esok.. jam 6 dah kene keluar rumah.. sebab nak pergi print order.. kat opice.. ya Allah.. penatnya lah.. hope dapat bertahan dalam masa 4 bulan lagi.. buan 8 stop la... ibu suruh.. hurm....

maaf jika blog nie agak terabai.. curi-curi masa update blog nie... sebab tue blog nie dalam keadaan tak siap lagi.. header coet je kat atas tue... tak sempat nak adjust, design pape pun.. asalkan x serabut sudah.. dan yang paling penting.. blog atq dah boleh masuk dalam bloglist kawan-kawan blogger atq... nak terjah balik kat korang punn tak sempat.. bila ada masa.. atq terjah balik k.. maaf sangat-sangat...

6 pengondam setia:

Sunah Mohammad said...

oooo...da bertukar...hehehe...

rehat la ye~

forever love said...

sunah mohammad: kalo dapa rehat kak.. ujung minggu pun keje gak nie

bantalbucuk said...

kesian dia ye..penat tak terkata..pape pon jangan lupa rehatkan badan sekali sekala..jangan paksa sangat..nanti kesihatan juga yang terjejas ok..? ^_^

forever love said...

bantalbucuk : yup.. memang penat sangat.. dapat rest kejap je..

kakchik@ella said...

tau .. tau. kakchik tau. Jln tu mmg gelap. Atiq dah tukar keja ke?

forever love said...

kakchik@ella: dah tukar opice da... dah sebulan da...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...