terhebat dari ...piouSpdosH..

Monday, 21 March 2011

selamat hari lahir BLOGGIST

assalamualaikum wahai readers sekalian..


entry pagi nie nak wish birthday kat teman seangkatan atq kat SAHABAT BLOGGER... layan video dulu la...

video



hari nie buzday die... umur die setahun atas atq.. hehe.. bape? tanya die sendiri.. hehe.. atq first jumpa dia masa gathering kat shah alam.. yang kat extreme park tue.. hehe.. tue pun atq tegur dia masa kat restoran kot. sebab tak pernah nampak muka before nie.. atq tanya nama die.. eheh.. pastu atq snap muka die.. masa ice breaking tepi tasik.. ery ingat tak? hihihi

jumpa kali kedua masa melawat kyerull kat HKL.. time tue dah rapat da.. lepak dengan die kat mcd midvel lepas tue. hehe.. pastu dah tak jumpa da.. lama dah tak jumpa dia.. hari tue atq turun bangi pun.. dia takde.. die balik rumah..

nway.. selamat hari lahir ery.. semoga panjang umur.. murah rezeki.. semoga dapat jodoh yang baik ya.. kawen jangan lupa jemput ok.. rindu kamu sis... bila nak jumpa nie.? hehee.. goodluck sem last k.. ehh sem last kan? buat elok-elok ok.. kalau grade tahun nie.. boleh lah atq datang.. kakak atq pun grade gak tahun nie.. ehhe.. good luck final exam dulu..

kredit kat fb ery

are nice aka anis

atq tak pernah jumpa anis nie.. tapi nak sangat jumpa dia.. atq jumpa dia masa kat dalam SB je. dia tak sombong.. peramah.. hehe.. tapi atq macam tak kenal sangat dia la.. hehe.. sebab jarang tegur.. sowi ye anis.. ehehe.. tapi atq friend kat fb die.. hihi

nway.. selamat hari jadi awak. hihi.. semoga panjang umur.. murah rezeki ok.. good luck for ur study.. bila ada masa.. kita meet up ok.. hihi... mohon amik gambar taw..

betul ke ini anis.? hehe

4 pengondam setia:

apezs shah said...

salam

happy besday utk dia. :)

forever love said...

apezs shah: nty atq sampai kn erk

Ery Farieha said...

alaa nape xbtaw ada update entry psl ni? hukhuk

thanx atiq!
nanti kite jumpa2 lg yekkk

forever love said...

Ery Farieha: erk.? bukan atq dah post kat wall kamu ke.?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...