terhebat dari ...piouSpdosH..

Thursday, 24 March 2011

[SEGMEN] : cerita hari amik keputusan SPM

assalamualaikum wahai reader sekalian..


tahniah kepada semua ex spm 2010 yang telah berjaya.. tak lupa juga kepada yang kurang berjaya.. jangan putus asa.. lama & jauh lagi perjalanan hidup kita nie.. jangan mengaku kalah ok!

atq nak buat segmen sempena hari keputusan spm keluar.. jom join ramai-ramai.. sebelum tue.. atq nak cerita kenangan amik keputusan spm atq..

"tahun 2008, atq amik keputusan spm.. sehari sebelum amik tue.. atq dah pakat dengan kawan-kawan atq.. nak pi jalan-jalan lepas je amk result spm.. dalam jam 10 camtu.. atq dah terconggok kat dewan skola.. lepas je atq amk keputusan.. atq terus jalan-jalan dengan kawan atq.. konon nak celebrate la.. padahal result teruk gler kot.. haha.. "

tue cerita atq.. cerita korang pulak camne.? atq nak tahu gak. meh share sini..


terma & syarat :-

  • letak header di atas tue, 
  • link kan ke entry nie
  • letak tajuk "Cerita Hari Amik Keputusan SPM"
  • become my follower? it's up to u..
  • cerita apa yang korang rasa, apa yang korang buat masa dan selepas amik keputusan..
  • rsult? xyah bagitahu la ye.. kalau nk bgtaw pon boleh
  • komen dengan link entry yang korang dah buat tue erk
  • kamis malam lah tutup ye..
jom join ramai...

6 pengondam setia:

yana :)) said...

dah join ..

http://jalan-tanpa-episod.blogspot.com/2011/03/segmen-cerita-hari-amik-keputusan-spm.html

My MiRa said...

mira join..mira join...yeay...ehehe

http://darihatimira.blogspot.com/2011/03/segmentcerita-hari-amik-keputusan-spm.html

~Kirin Selama Perak~ said...

http://kirinselamaperak.blogspot.com/2011/03/cerita-hari-kirin-selama-perak-amik.html

KSP join da ubah tajuk entri sikit.
harap tiada bantahan
:p

N Athirah said...

nk join...tpi, result teruk gila...hahahaha...

She's retarded said...

amik result taun depan tidak boleh join

ishiko said...

congrates dear.. just move on ookey~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...