terhebat dari ...piouSpdosH..

Thursday, 31 March 2011

JANGAN tidak-tidak

assalamualaikum wahai reader sekalian..

hurmm.. apa khabar semua?? atq still camni.. suara makin rock.. nak cakap pun tersekat-sekat.. takleh cakap banyak.. macam semput je... doakan atq cepat sihat ye..

jangan tidak-tidak?? apa maksudnya tue erk.. takde maksud.. cuma atq nak ingatkan je kat pasangan yang tengah hangat bercinta...


JANGAN pegang tangan masa dating
JANGAN nak cuba buat yang ringan-ringan, macam nak try hug la, kiss la.. tue la nie la
JANGAN berdating berdua-dua, kalau boleh bawak la peneman.. kang nanti orang ke3 ialah syaitan
JANGAN nak berdating kat tempat gelap




hurm apa lagi erk.. nie je kot.. tahla.. atq pun tak tahu dan jangan buat apa.. sebab atq pun tak pi date... kalau nak juga.. KAWEN je terus... boleh buat lebih dari tue

10 pengondam setia:

cik pieja hut said...

saye single...hehe not couple..

forever love said...

cik pieja hut : me too.. hehe.. senang.. huhu

Sunah Mohammad said...

suara seksi ye atiq...:D

kalo kita tepek besar2 banner yang ada hadith ni seluruh malaysia, kan best...hurmmm..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jgn nak sandar2 bahu...jgn dan jgn..good entri atiq

forever love said...

Sunah Mohammad : seksi la.. hahaha...

betul2.. kalau la boleh.. tp tak boleh.. malaysia bukan negara islam sepenuhnya...

forever love said...

kak Lydia Miza(Aidyl Azim) : alamak.. lupa la.. sebab ta pernah buat kan...so tak tahu apa lagi.. hihihi

thnx ya..

Dayana AZ said...

haha menarik2 :P.. btol2 klu nk sgt pi kawen cpt2 -_-

forever love said...

Dayana AZ : hehe.. thnx.. betul tue.. lebih dari tue pun boleh gk kalo dah kawen..

Qaseh dalia adelia said...

esok saye dating .. hehe akan igt pesan atiq

forever love said...

Qaseh dalia adelia : hehe.. ingat taw.. kalau tak.. kawen kan je terus sis nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...