terhebat dari ...piouSpdosH..

Saturday, 5 March 2011

calon suamiku

assalamualaikum wahai readers sekalian..

opsss..tajuk panas tue..ye ke.? boleh la kot..hehe..xdela..bukanlah..atq x temu sape-sape lgi sebagai calon suami atq..jangan risau k..malas nak ada komitmen dengan benda leceh camnie..bagi atq la..bagi orang lain atq xtahu...

setiap orang pasti meletakkan ciri-ciri lelaki idaman hatikan...begitu juga lelaki..pasti meletakkan syarat-syarat yang mesti ada pada calon isterinya... even tak dapat semua..sikit pun jadi lah..


bagi atq lah..kalau boleh dapat..kalau diberi peluang...kalau diizinkan..atq nak bakal suami atq seorang yang :-


1. yang boleh imamkan atq sepanjang masa


2. yang menerima kelebihan dan kekurangan atq


3. yang menerima atq dan keluarga atq sepenuhnya


4. dapat menahan ragam atq..


5. tidak merokok..


6. sentiasa berada disisi atq


7. ada janggut. tak nak ada misai




8. caring, romantik tak sangat pun xpe...

9. senyum dia sweet je..

10. smart.. tak selekeh.. xselebet.. 

11. tak cover sangat depan atq.. jadi diri sendiri depan atq


alamak.. banyak pula ciri-ciri bakal suami atq.. biasa lah. sape yang tak nak suami dia ada ciri-ciri idaman dia kan.? kalau dapat alhamdulillah... kalau tak de..terima seadanya.. kan senang camtu..hihi


16 pengondam setia:

khaizarien said...

kenape topik kite same? hahahahah :p

forever love said...

khaizarien : ahahaha..nk buat cmne..sebab saya rindu awk..hehe...

nur amalina bt athman said...

waalaikumussalam sis.. haha.. yg num 7 tu pling lawak.. nnt kawin jmpt laa ina

forever love said...

nur amalina bt athman : ahahaha..nk buat cmne..mmg suke gler laki ada janggut..kalo ada misai kene kutuk..ahaha

sYafIk-wAy said...

oh nmbor 5 itu saya ..no.7 xde

forever love said...

sYafIk-wAy: tak susah pun nak ada..hihihi :)

sya_syi said...

insya Allah. moga dapat.. :)

forever love said...

sya_syi : insyaAllah..amin

sYafIk-wAy said...

tak nak ada , nak kekalkan ap yg ada je .

forever love said...

sYafIk-wAy : haha..ok je.. xde janggut pon boleh..hehe

FasiHaH SupiaN said...

agak banyak lah persamaan kite ;)

forever love said...

FasiHaH SupiaN: hehe..ingt kn persamaan kamu dengan ciri-ciri tue..hihi..salah paham sudah

Aretikz said...

hehe.. semua memg nak yg terbaik dlm hidup.. apapapun.. nak yg baik.. jdlah yg terbaik.. ^_^

forever love said...

Aretikz: hehhe..insyaAllah akan menjadi yg terbaik tiap2 hari

Qaseh dalia adelia said...

hahaha banyok nyo ...sume tu qaseh dah dapat yeyy larikk haha selamat mencari insyaAllah ade seorang adam untuk hawa ini

forever love said...

Qaseh dalia adelia: hahaha..tue sis yg dapat..atq x dapat lg..hihi..tolong cari satu boleh.?

amin ya rabb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...