terhebat dari ...piouSpdosH..

Saturday, 19 March 2011

jangan jadi orang yang KEJAM

assalamualaikum wahai reader sekalian..


atq tulis entry nie dalam keadaan mamai.. tp still waras ok.. sempat tido 5 min je.. terjaga sebab rumah bising sangat...

KEJAM?? sape yang suka orang kejam? angkat tangan camni 0/ .. hihi.. ok just joke.. atq dapat idea nk tulis entry nie dari komen hafiz hafizol kat entry atq pagi tadi.. sempat baca tak? tak sempat atq bagi link die ok.. klik sini 

klik untuk bagi dia makan dan bg dia gemok

kalau kita jadi orang besar suatu hari.. janganlah kita bertindak kejam keatas orang bawahan kita. dapat dosa je tiap-tiap masa.. asyik kene kutuk je.. nanti takde sape yang sayang.. cayalah.. kejamm dengan garang lain taw.. tapi effact die sama.. cuma effact bos garang takde lah sehebat effact bos kejam..

kalau kita jadi bos yang baik.. nanti semua orang sayang.. pekerja kita pun suka kat kita.. diowg nak pi keje pun takde la merungut.. nanti kalau kita nak mintak tolong diowg.. takde lah diowg nak merunggut banyak sangat kan3.?

tapi jangan lahh terlalu baik sampai kene pijak kepala pulak.. tue dah melebihla kan kalau staff pijak kepala bos.. haha.. so. baik berpada-pada.. garang berpada-pada gak.. kan senang.. huhu..

dah.. xtaw nak tulis apa dah.. still mengantuk lagi nie. dah 6 hari bangun kul 6 pagi.. tido nak dekat kul 1 pagi.. sepanjang masa mengadap komputer.. berkerja.. kepada bos-bos atq.. gaji bulan nie tinggi sikit erk... hehe..

4 pengondam setia:

Qaseh dalia adelia said...

alhamdulillah boa qaseh amat baik hati ..seb bek dah kawen haha

Sunah Mohammad said...

tak baik lah HH ni...hahaha~ dulu merasa jugak ade bos masa praktikal...sume pun baik...:)

forever love said...

Qaseh dalia adelia: hahah.. sis qaseh jangan mengatai noks..haha

forever love said...

Sunah Mohammad : hehe.. yang baik ok la sis.. kalao yg kejam tue.. huhu.. nauzubillah. mintak dijauh kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...