terhebat dari ...piouSpdosH..

Thursday, 10 March 2011

WORKHOLIC.... sape yang suka.?

assalamualaikum wahai readers sekalian..


atq kat seri kembangan nie.. ada briefing pasal system NOVA system.. nova satu system yang perlu digunakan selepas semua kerja pemasangan UNIFI dijalankan...

keje die xde la susah.. tapi anytime bakal diganggu.. bakal ditelepon.. dan semua bakal la.. sabtu ahad, hari cuti pun kene ganggu gak.. wat the.... arghhhhhhh!!!!

x suka hidup tanpa life nie... xbest.. xde fun langsung.. asyik-asyik keje.. asyik-asyik keje.. sampaikan ke jam 1 pagi pun bakal keje...grrrrrr.. sape yang suka.. atq tak nak jadi workholic...

nanti mula semua terabai.. arghh!!! tue yang tak boleh tue.. tak boleh la hidup tanpa kawan.. keluar dengan kawan-kawan.. tak update blog kemungkinan... tak berjalan-jalan ke tempat lain.. arggghhhh!! tak suka nya saya...

xpe-xpe.. bertahan dulu untuk 2 3 bulan.. kalau x boleh tahan... i want resign... uhuhuh... dah pikir da.. lepas kene briefing td... hoho...

hope x jadi apa yang berada dalam fikiran nie.. hope semuanya baik-baik sahaja...

6 pengondam setia:

Qaseh dalia adelia said...

mak oihh kuat kerja .. hehe bertahan dulu kalau tak tahan cuba cr keje lain .. jgn hidup dgn tekanan kerja tnpa hepy2..sometimes kena relax2.. :)

forever love said...

Qaseh dalia adelia: tahu xpe..sebab tue nk cuba dulu..kalo tahan..kuar la..keje lain pulak..

... said...

as salam..
atiq, ku pun jenis kuat bekerja.
kalau dah kawen, mungkin keluarga tu akan macam terabai.
apa boleh buat.ku amik kejuruteraan.
berkaitan pula dengan oil n gas.
memang tak boleh lari dari kenyataan punya..

tapi seronok dapat tengok kawan2 yang isteri/suami memahami kerjaya yang dibawa.

eh.ku sibuk bekerja pun, blogging pun memang sempat.pat blogwalking tu yang susah. kadang2 dalam seminggu, tak singgah mana-mana blog pun.

atiq tengok dulu kat tempat keje tu.kadang kala, kita tak tau apa yang baik disebaliknya melainkan leaps kita meninggalkannya.siapa tahu kan..

pergh..malam tadi memang kurang bernasib baik.pegi tandas pun ia ikut.ketuk2 pintu. sejam juga kot ku stay dalam tandas.ia main ketuk2 pintu sambil nyayi2


T__T

NI ENTRI SEMALAM.sebelum kena kacau..
=_="

untuk renungan bersama..


Hari Ni Sangat PADAT

forever love said...

...: laki pompuan lain la..pompuan nie kalo lebuh kepada keje..nty family marah,.

Ujang9897 said...

kebebasan masa amat la penting...=)

forever love said...

Ujang9897 : tahu xpe..kebebasan masa semasa kita adalah penting..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...