terhebat dari ...piouSpdosH..

Saturday, 26 March 2011

kePENATan

assalamualaikum wahai readers sekalian..

dah awal pagi rupanya.. rumah nie terang lagi.. macam baru jam 10 malam.. hurm... 

penatnyalah hari nie.. dari balik kerja tadi.. tak de rehat langsung... dahlah tak makan dari tengahari.. pastu lepas isyak.. keluarlah makan... dan-dan time tue ada orang call pasal hal kerja.. sambil makan.. sambil kerja.. siap kene marah tue.. selamat dah nak abis makan... hurm... bukan salah atq.. salah orang lain.. tapi atq yang kene tanggung... hurmm...

sampai je rumah... atq terus sambung kerja yang sepatutnya dah selesai.. tapi tiba-tiba tak selesai gak.. grrrr... pastu online... kesian tengok link member-member SB yang dah banyak sangat tue.. ada lah dalam 275 komen.. tak sampai 10 pun komen yang bukan link... hurm...

apa lagi... masa untuk atq main copy paste la.. menunjuk kehandalan menggunakan shorcut key la gamaknya... dalam jam 210 pagi tadi.. baru selesai... pergh... sakit pinggang dah nie.. bahu pun sama.. dah sakit sangat da nie... mata pun dah naik layu... kejap lagi lah tido.. kul 3...

atq nak amik kesempatan nie... nak mintak maaf dengan statement atq kat SB sebelum nie.. pasal bosan tue.. tapi apa yang atq cakap tue betul... takpe.. disebabkan members SB.. atq cuba kikis perasaan bosan tue.. even atq rasa macam dah tak diperlukan dalam SB tue... tapi takpe.. amanah telah diberi.. takkan nak biar camtu je.. dosa tue..

mintak maaf kat amalina athman, mira hussin, fatahiah, jannah dan semua yang selalu layan atq kat SB tue... atq mintak maaf jika atq ada terguris hati kamu sekalian... atq mintak maaf sangat-sangat... to amani.. if akak selalu ganggu kat mesej.. akk minak maaf ok.. tapi sebenarnya atq rindu nak bergurau senda kat SB tue lagi...

nak blogwalking members SB? meh klik sini.. -link-

2 pengondam setia:

Farah D said...

jangan paksakan diri sgt buat kerja. sekali sekala kena rehat juga ;D

forever love said...

Farah D: rehat tue ada.. tp kurang la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...