terhebat dari ...piouSpdosH..

Friday, 25 March 2011

apabila cakap tak serupa BIKIN

assalamualaikum wahai readers sekalian

hurm.. agak kecewa gak lah ari nie. yela.. pagi tadi.. ada rokol kat TM keramat.. janji jam 830 pagi.. tup-tup atq gak yang sampai dulu.. tunggu punya tunggu.. jam 10 pagi baru rokol... grrrrr. tension je. selamat ada teman borak...

pastu petang nie.. sepatutnya ada meting lepas soat jumaat..dan-dan.. sampai sekarang ta start lagi..tunggu sorang bos atq tue.. tak sampai-sampai  la nie...

tapi yang peliknya.. die tepon atq.. suruh donekan installation die... punya lah bengang. macam lah installer yang kat site tue tak reti pape.. hurm.. pelik-pelik...

payah sangat ke nak follow apa yang kita dah cakap.. setiap perkataan yang keluar dari mulut.. orang akan pegang.. even korang rasa ayat tue tak penting pun.. ayat gurau-gurau...

kene ingat tue... bahaya dengan segala perkataan dan ayat... kene aga semua tue. sebab ayat yang kita keluarkan.. kalau elok takpe.. kalau yang mengguris hati tue.. memang payah.. even kita dah memaafkan die.. tapi ayat dia mesti kita akan ingat sampai bila-bila...

4 pengondam setia:

NURSYAZWANI ZAINAL said...

wani geram sgt bile cakap nk jumpe kul 8, tp kul 9 baru smpai..susahnye nak mnepati mase..huuu~

forever love said...

NURSYAZWANI ZAINAL : atq pun sama. pantang bab2 masa nie

HazHand said...

ahah! itulah atiq! lpas ni kene banyak brehat ni! asyik bz je..haish

forever love said...

HazHand: nk buat cmne asif... dah partner pun kene kerah baru buat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...